Hande Erçel Ününe Ün Katıyor! Sosyal Medyanın En Popüleri Seçildi!

Hande Erçel Ününe Ün Katıyor! Sosyal Medyanın En Popüleri Seçildi!

Hande Erçel'in zirvede olduğu liste açıklandı. Buna göre Adba TV'nin düzenlediği en popüler kadın oyuncular listesinde 10 kadın oyuncu belirlendi. İlk 10'da kimler yer alıyor? Hangi kadın oyuncular listede kendine yer buldu?

Sosyal medyadaki aktifliği ile bilinen Hande Erçel, Adba TV'nin hazırlamış olduğu popüler kadın oyuncular listesinde bir süredir birinci olamıyordu. Ünlü oyuncunun en fazla takipçi sayısına sahip olmasına rağmen listede birinciliği göğüsleyememesi dikkat çekmişti. Peki bu listede Hande Erçel ve diğer kadın oyuncular kaçıncı sırada yer aldı. 10-16 Mayıs tarihlerini kapsayan haftalık listedeki son durumu sizlerle paylaşıyoruz.

Hande Erçel En Popüler Seçildi!

Haftalık listede Hande Erçel en fazla paylaşım sayısına sahip olarak birinciliği göğüsledi. Hande Erçel hakkında toplamda 55.398 paylaşım yapıldı. Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan güzel oyuncu, bir süre önce Kerem Bürsin ile anılmıştı. Aralarında aşk yaşandığı ortaya çıkınca pek çok kişi ünlü oyuncu hakkında paylaşım yaptı. İkilinin ilişki durumuna göre daha çok magazin gündeminde kalacağı düşünülüyor. Maldivlerdeki tatili esnasında da popülerliği adeta zirve yapmıştı. Çünkü ilişkilerinin olmadığını söylediği Kerem Bürsin ile tatile çıkmıştı.

Tuba Büyüküstün İkinci Sırada Yer Aldı!

Popüler kadın oyuncuların yer aldığı sıralamada Sefirin Kızı dizisi ile ekranlara geri dönen Tuba Büyüküstün de vardı. Tuba Büyüküstün listede kendine ikinci sırada yer buldu. Sevilen oyuncu hakkında 31.775 paylaşım yapıldı. Sefirin Kızı dizisinde Mavi karakterini canlandırarak bir kez daha hafızalara kazınmıştı. Engin Akyürek ile iyi bir ikili oldular. Ancak tüm bu güzel gelişmelere rağmen dizi ekranlarda kalmayı başaramadı ve final yaptı.

Listede yer alan diğer kadın oyuncular ise sırasıyla şöyle: Demet Özdemir, Ahsen Eroğlu, Alina Boz, Deniz Baysal, Hafsanur Sancaktutan, Damla Sönmez, Dilan Çiçek Deniz, Funda Eryiğit.

adba.jpeg

Haftalık açıklanan veriler doğrultusunda sosyal medya ve sanal mecralarda en popüler kadın ve erkek oyuncuların kim olduğu açıklanıyor. En güncel verileri Adba TV'den sonra internet sitemizden takip edebilir ve yorumlarla düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.