Hande Erçel' Sakada Gibi Verdi! Sosyal Medyada Tepkiler Gecikmedi! Hayranları Şok Oldu!

Hande Erçel' Sakada Gibi Verdi! Sosyal Medyada Tepkiler Gecikmedi! Hayranları Şok Oldu!

Hande Erçel geçtiğimiz günlerde davalık oldu. Davayı açan taraftı. Kendisine hakaret ettiğini ifade ederek suç duyurusunda bulundu. "Bazlama Surat" dediği için tazminat davası açtı. Davayı kim kazandı? Ne kadarlık tazminat açtı?

Alp Kılınç sosyal medya fenomeni geçtiğimiz günlerde Hande Erçel hakkında "Bazlama Surat" ifadesi kullanmıştı. Yaptığı bu yoruma karşılık Hande Erçel , Alp Kılınç`a tazminat davası açmış. Hakimin kararını beklerken açıklama çok gecikmeden yapıldı. Davayı kim kazandı?

15Bin TL Tazminat Davası!

Kerem Bürsin`le aşk yaşadığı iddası gündemlerr bomba gibi düşen ünlü oyuncu Hande Erçel, hakkında "Bazlama Surat" ifadesi yapan Alp Kılınç`a tazminat davası açmıştı. Ünlü oyuncu Alp Kılınç`ın yaptığı yorumda fiziksel özellikleriyle alay konusu gerekçesiyle mahkemeye vermiş ve tazminat davası açtı. 15 bin liralık tazminat davasının kazananı belli oldu!

Suç Duyurusu!

Hande Erçel`in , Alp Kılınç`a bulunduğu suç duyurusunda işlem başlatılması sonucu mahkeme kararı tarafından yapılan açıklamada Alp Kılınç haksız bulundu. Hakkında hakaret konusu sebebiyle dava açmış olduğu Alp Kılınç, davayı kaybetmiş oldu. Hande Erçel`in açtığı tazminat davası kısmen mahkeme tarafından kabul edilmiş oldu. Alp Kılınç`ın 15 bin TL değil bin TL ödemesine karar verildi.

Davayı Kaybetti!

Davayı kaybeden Alp Kılınç, tazminat davası sonucunda 15 bin TL değil bin TL olarak karar verilmesi ardından sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Dava`nın devamında ise yaptığı bir röportajda Alp Kılınç bir açıklama yaptı. Alp Kılınç`ın yaptığı açıklamada:  “Hande Erçel’i severim. Kendisi gerçekten sevdiğim bir oyuncu. Fakat olaylar bu duruma gelince ister istemez karşı tarafla çakışmaya başladık. Hande Erçel’in annesinin hasta olduğu bilinmiyordu. Sosyal medya kullanıcıları benim yorumumdan sonra gülerken iki gün sonra annesinin vefat etmesiyle duyar kasmaya başladılar. Benden önce Kerimcan Durmaz söylemişti. Benim tek sorunum bu olayda adımın geçmesi. İddialar Alp Kılınç, Hande Erçel’e bazlama surat dedi diye çıktı. “ sözlerini dile getirdi.

Sadaka Gibi Verdi!

Alp Kılınç: “Başımın Gözümün Sadakası Olsun!”
Hande Erçel`in açtığı tazminat davasını kaybetmesi sonucu sosyal medyada son yaptığı yorumlarda ise Alp Kılınç tekrar gündeme gelmiş oldu. Alp Kılınç: “Sayemde bişektomi yaptırdın. Bugünkü eserini bana borçlusun. 1000 TL’de başımın gözümün sadakası olsun.”