Hande Erçel, Kerem Bursin'i Çileden Çıkardı! Kerem Bursin Sinirlerine Hakim Olamadı!

Hande Erçel, Kerem Bursin'i Çileden Çıkardı! Kerem Bursin Sinirlerine Hakim Olamadı!

Son zamanlarda en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hande Erçel yaptığı paylaşım ile magazin gündemini sarstı. Yetenekli oyuncu Hande Erçel yaptığı son paylaşım ile milyonları büyülemeye başardı. İşte haberin tüm detayları...

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından dinlenen Hande Erçel, kısa bir süre önce reklam filmleri ile tekrardan gündeme geldi. Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren güzel oyuncu, kariyer merdivenlerini tırmanarak dizinin 41 ülkede yayınlanması ile birlikte milyonlarda takipçiye ulaştı. Ünlü oyuncunun sosyal medyada yaptığı bir paylaşım ise herkesi şaşkına çevirdi.

Hande Erçel, yeğeni Mavi ile birlikte gündem oldu

Sen Çal Kapımı dizi setinde çalışırken yeğeni Aylin Mavi ile fotoğraf paylaşmayı ihmal etmeyen Hande Erçel kısa sürede bir çok beğeni topladı. Ablası Gamze Erçel'in kızı olan Aylin Mavi'nin Hande Erçel'e benzemesi ise sosyal medyada gündem oldu. Hande Erçel, yeğeni Aylin Mavi ile yaptığı paylaşım sonucunda kısa sürede birçok yorum ve beğeni topladı.

Yeğeni Aylin Mavi ile paylaşım yapan Hande Erçel fotoğrafın altına not düşerek milyonlarca kişinin beğenisini kazandı.

Hande Erçel, milyonların kalbini kazandı

Sosyal medyaya de aktif kullanan yetenekli oyuncu Hande Erçel yaptığı her paylaşım ile neredeyse her gün gündem olmaya devam ediyor. Kısa süre önce köpekleri ile yaptığı paylaşımın ardından yeğeni Aylin Mavi ile de bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından milyonlarca takipçiye ulaşan Hande Erçel, Türkiye dışında da bir çok hayranı bulunuyor. Yeteneği dışında güzelliği ile de hayranlarının akıllarını başından almayı başaran Hande Erçel, yeğeni Aylin Mavi ile yaptığı paylaşım ile de yine çok konuşuldu.