Hande Erçel  ile Tatile Giden Bensu Soral Eşinden Boşanıyor mu? Açıklama Bensu Soral'den Geldi!

Hande Erçel ile Tatile Giden Bensu Soral Eşinden Boşanıyor mu? Açıklama Bensu Soral'den Geldi!

Yetenekli oyuncu Bensu Soral, en son Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Cam Tavanlar isimli dizide başrol oyuncusu olarak gündeme geldi. Dizi sadece 8 bölüm sürerek ekranlara veda etti. Cam Tavanlar dizisini reytinglerden dolayı ekranlara veda etmesinden sonra ünlü oyuncu yeni teklifler aldı.

Birçok yerden teklif alan yetenekli oyuncu Bensu Soral iyi bir proje olursa ekranlara tekrardan dönüş yapacağını söyledi. İşte haberin tüm detayları...

Yetenekli oyuncu Bensu Soral son dönemde eşi Hakan Baş ile ayrılık iddiaları kapsamında gündeme geldi. Bunun ardından Bensu Soral'ın Hande Erçel ile yurtdışı seyahati de son dönemde magazin gündemine damga vurdu. İkilinin New York ziyareti hakkında açıklama yapan Bensu Soral bunun planlı bir şey olmadığını belirtti.

Bensu Soral’dan açıklama gecikmedi

Hande Erçel’in New York planını öğrendiğini söyleyen Bensu Soral, plana sonradan dahil olduğunu dile getirdi. Açıklamalarına devam eden yetenekli oyuncu Bensu Soral, çok güzel bir seyahat geçirdiğini aktardı. Bensu Soral bu seyahatin çok güzel geçtiğini söyleyerek tatil yaptıklarını ve keyifle eğlendiklerini ifade etti. Hande Erçel’in böyle bir plan yaptığını kendisinin planlamadan dahil olduğunu sonra beraber gitmeye karar verdiklerini açıkladı.

Bensu Soral ve Hakan Baş ayrılıyor mu?

Eşi Hakan Baş ile sorunların devam ettiğini söyleyen yetenekli oyuncu Bensu Soral hayatlarını böyle sürdürdüklerini aktardı. Bunun dışında eşi Hakan Baş ile aynı evde yaşadıklarını söyleyen Bensu Soral eski partneri Kubilay Aka ile ilgili soruyu da yanıtlamaktan çekildi.  Yetenekli oyuncu Bensu Soral’ın yaptığı bu açıklamaların ardından ikilinin ayrılıp ayrılmayacağı da merak söz konusu oldu. Bunun dışında Bensu Soral’ın Kubilay Aka hakkında sorulan soruya yanıt vermemesi de magazin gündemini bir hayli sarstı.

Kaynak:Haber İnternette