Hande Erçel Fizik Şov Yaparak Hayranlarının Ağzını Açık Bıraktı!

Hande Erçel Fizik Şov Yaparak Hayranlarının Ağzını Açık Bıraktı!

Kerem Bursin ile sevgili olan Hande Erçel yaptığı son paylaşım ile hayranlarını adeta büyüledi. Evde verdiği pozlar kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. İşte haberin tüm detayları...

Haberinternette.com / Detay - Güneşin kızları dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Hande Erçel kısa sürede kariyer merdivenlerini tırmandı. Güneşin kızları dizisinde Selin karakterine hayat vererek yapımcıların yeni gözdesi oldu. Selin karakterinin ardından başka projelerde de yer alan Hande Erçel yeteneği dışında güzelliği ile de ön plana çıkmayı başardı. Yetenekli oyuncu yaptığı son paylaşım ile de dikkatleri üzerine çekti.

Hande Erçel yine olay oldu

Bu zamana kadar birçok projede yer alan Hande Erçel son olarak Kerem Bursin ile partner olup Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat verdi. Sen Çal Kapımı dizisinde büyük bir çıkış yakalayan Hande Erçel kariyer dışında aşk anlamında da çok iyi dönüm noktası yaşadı. Magazin gündeminin bir numaralı ismi olan Hande Erçel kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hande Erçel yaptığı paylaşımlar ile de magazin gündemini sarstı.

Hande Erçel, güzelliğini gözler önüne serdi

Sen Çal Kapımı dizisi ile yolları kesişen Hande Erçel ve Kerem Bursin sevgili olduklarını yakın zamanda itiraf etti. İkilinin dizi dışında gerçek hayatta da kimyası tuttu. Sen Çal Kapımı dizisinin 1. sezonunda Hande Erçel ve Kerem Bursin'in sevgili oldukları iddia edilse de ikili bu iddiaları yalanladı. Dizinin sezon arasına girmesinin ardından Maldivler'e tatile giden Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı patlak verdi. Hatta Hande Erçel ve Kerem Bursin'in dizi bittikten hemen sonra ayrılacağı söylense de ikili aşklarına kaldıkları yerden devam ediyor. Hande Erçel Kerem Bursin ile de fotoğraf paylaşmayı ihmal etmezken paylaştığı son fotoğraf ise dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Hande Erçel yaptığı paylaşımlar ile ön plana çıktı. Kusursuz fiziğiyle evde pozlar veren Hande Erçel bu fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Paylaştığı fotoğraf ise sevenleri tarafından tam not aldı.

Kaynak:Haber İnternette