Hadise ve Konuşanlar Yapımcı Hasan Can Kaya Birlikte İddiaları Ortaya Atıldı! Gerçekten Birlikteler mi?

Hadise ve Konuşanlar Yapımcı Hasan Can Kaya Birlikte İddiaları Ortaya Atıldı! Gerçekten Birlikteler mi?

Hadise ve Konuşanlar Yapımcı Hasan Can Kaya Birlikte İddiaları Ortaya Atıldı! Gerçekten Birlikteler mi?

Hadise ile Mehmet Dinçerler 3 ay önce boşanmıştı! Şimdilerde ise gündeme Hadise ve Hasan Can Kaya ikilisi geldi! Hasan Can Kaya ile Hadise ilişki mi yaşıyor? Hasan Can Kaya 2.5 yıldır sevgilisi olan Sultan San ile geçmiş olduğumuz aylarda noktalamıştı! Şimdi ise Hadise ve Hasan Can Kaya iddiaları gündemi salladı!

30 Nisan'da evlenmiş olan ünlü çift, Mehmet Dinçerler ile ünlü şarkıcı Hadise, 30 Eylül'de boşanmış çift için şimdilerde Hasan Can Kaya ile Hadise'nin aşk yaşamış olduğu iddiaları gündeme bomba gibi geldi. Hasan Can Kaya 2.5 yıllık sevgilisi Sultan San ile ilişkisinin bitmiş olduğunu geçmiş olduğumuz aylarda açıklamıştı. 3 ay önce boşanmış olan Hadise ile Hasan Can Kaya aşkına dair detaylar gündemde fırtına gibi esti geçti.

Hadise ve Hasan Can Kaya İddiaları!

Takvimde yer alınmış haberlere göre; iş insanı Mehmet Dinçerler ile beş ay evli kaldıktan hemen sonra geçmiş olduğumuz eylül ayında boşanmış Hadise'nin, yeni bir aşka yelken açmış olduğu iddiaları yer alıyor. Şarkıcının, Hasan Can Kaya ile aşk yaşamış olduğu magazin kulislerinde konuşuluyor.

Hadise'nin yaklaşık bir aydır Kaya ile beraber olduğu iddiaları yer aldı. Kaya ise 2.5 yıldır Konuşanların da yönetmenliğini yapmış sevgilisi Sultan San ile beraber ilişkisini geçmiş olduğumuz aylarda noktalamış olduğunu açıklamıştı.

İki Ünlü İsim Beraberliğini Gizliyor Mu?

İlişkilerini herkesten gizlemiş ikilinin, son günlerde arasının açık olduğu gündeme geldi. Sosyal medyada birbirini takip etmeyen ikiliden Hasan Can Kaya'nın 22 Ekim 1985 doğumlu Hadise'nin Instagram'dan paylaşmış olduğu doğum günü fotoğraflarını beğenmesiyse dikkatleri bir hayli üzerine çekti.

Boşanmış olduktan hemen sonra kafasını dinlemiş ardından ise sağlığı ile ilgilenmiş Hadise, konser maratonundan fırsat buldukça kendini eğlenceye vurmakta.