Hadise ile Mehmet Dinçerler Aşkı Yalan Rüzgarına Döndü! Ünlü Çiftin Evlilik Hayalleri Yalan Oldu!

Hadise ile Mehmet Dinçerler Aşkı Yalan Rüzgarına Döndü! Ünlü Çiftin Evlilik Hayalleri Yalan Oldu!

Hadise yeni aşk yelkenine giderek başladığı Mehmet Dinçerler evliliğe giden adımda ayrıldığı iddia ediliyor. Yaşanan iddialar sonucunda takipçiler de araştırma altına almaya başladı. Detaylar haberimizde.

Hadise iş insanı Mehmet Dinçerlerle yaşadığı aşk başladığından beri konuşuluyordu. Kaan Yıldırım ayrılığından sonra oldukça sıkıntılı günler yaşadıktan sonra Mehmet Dinçerler ilişkisi günden güne daha ciddi adımlarla ilerliyordu. Ancak yaşanan gelişmelerden sonra sosyal medya üzerinde türlü türlü iddialar atılmaya başladı. Mehmet Dinçerler ilişkisinin bittiği yönünde haberler çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde ödül gecesinde Mehmet Dinçer’e teşekkür konuşması yapmıştı. Bu durumdan anlaşılacağı üzere ilişkinin daha sıkı devam ettiği de gözüküyor. Sosyal medya üzerinde yapılan iddialarında çürümesine de neden oldu. Hatta ünlü çiftlerin evlilik yolunda adımların gerçekleştiği de biliniyor.

İlerleyen zamanlar içerisinde daha net bir şekilde ünlü çiftten resmi açıklamalar görebiliriz. Hadise’nin ilişkisinde sosyal medyasında fotoğraflar da paylaşmaya takipçileriyle paylaşmaya devam ederek durumdan haberdar ediyor. Altın Kelebek ödülü de kazanan Hadise daha iyi konumlara gelerek ciddi adımlara ilerlemeye devam ediyor.