Hadise ile Acun ILICALI Arasında Gerginlik Büyüdü! Hadise Resti Çekti! Ortalık Fena Karıştı!

Hadise ile Acun ILICALI Arasında Gerginlik Büyüdü! Hadise Resti Çekti! Ortalık Fena Karıştı!

Hadise ile Acun Ilıcalı arasında ki buzlar erimiyor. İkili arasındaki gerginlik devam ediyor. Bir birlerine gövde gösterisi yapıyorlar. Son dakika Hadise bombayı patlattı. Hadise, Acun Ilıcalı'ya resti çekti.

Son zamanlarda magazin dünyasını bir hayli sarsan Hadise, Acun Ilıcalı'ya yaptığı rest ile adjından çokça söz ettirdi. O Ses Türkiye'de yer almayan Hadise Acun Ilıcalı'yı delirtecek bir hamle yaptı. Güzelliği ile sürekli gündemde olan Hadise'nin yaptığı rest duyanları ve görenleri hayrete düşürdü.

Acun Medya tarafından ekranlara gelen O Ses Türkiye isimli yarışmada bu sezon Hadise yer almadı. Bunun ardından yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, her şarkı söyleyen kişinin jüri üyesi olamayacağını açıklaması herkesi şaşkına çevirdi. Sözlerine devam eden Acun Ilıcalı, Murat Boz'un çok eğlenceli olduğunu söyleyerek, onu öyle keşfettiklerini dile getirdi. Ardından Hadise'nin bu sezon jüri üyesi olarak koltukta oturmayacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı'dan şoke eden açıklamalar

Acun Ilıcalı, Hadise'nin bu sezon O Ses Rap isimli yarışmada jüri üyesi olacağını söyledi. Bunun ardından izleyiciler, Hadise'nin Ebru Gündeş olayından dolayı yarışmaya veda ettiğini düşünüyor. Fakat Acun Ilıcalı konu ile alakalı başka açıklama yapmadı.

Hadise, Acun Ilıcalı'ya rakip olarak geldi

Yapılan açıklamaların ardından Hadise'den atak gecikmedi. Hadise ise Acun Ilıcalı'nın 'sekiz.com' sitesine rakip getirildiğini açıkladı. Ayrıca Hadise dışında Fahriye Evcen'de yeni markasını duyurdu. Hadise'nin yaptığı bu paylaşım ise yankı uyandırdı. Aylardır üzerinde çalıştığı marka hakkında konuşan Hadise, yine magazin gündemini sarmayı başardı.