Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi Aldattığı Ortaya Çıktı! Bu Konuşmalar Resmen İfşa Edildi!

Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi Aldattığı Ortaya Çıktı! Bu Konuşmalar Resmen İfşa Edildi!

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ile ilgili son durum açığa çıktı. İkili hakkında bizleri neler bekliyor? Gökhan Çıra öyle bir ifşa oldu ki duyanlar şok olup kalacak. Sosyal medya fenomeni, Çıra'nın sevgilisi varken kendisine yazdığını ifşa etti.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'nin geçtiğimiz aylarda boşandığı ortaya çıkmıştı. Bu gelişme sonrasında ne gibi detaylar paylaşıldı merak edildi. Öte yandan ikilinin boşanmasıyla birlikte geçmişte ihanet skandallarının perde arkasının kesilmediği öğrenildi. Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi aldattığı iddia ediliyordu. Mesajlar ifşa olunca kimse ne diyeceğini bilemedi.

Gökhan Çıra Kiminle Aldattı?

Nil Buse Yılmaz isimli fenomen ile birlikte olan konuşmaları ifşa oldu. Gökhan Çıra'dan gelen hamle sonrasında çeşitli ifadelere yer verildi. Bu noktada büyük bekleyiş sürüyor. Nil Buse Yılmaz'ın mesajları paylaşması büyük ses getirdi.

Gökhan Çıra Tepki Çekti

Öte yandan Gökhan Çıra'nın düzenli olarak aldattığına yönelik paylaşımlar büyük ses getiriyor. Kendisinin tepki çektiğini de belirtelim. Selin Ciğerci ile ortaklık ilişkisi devam etse de evlilikleri sona erdi. Bu gelişme ışığında başka nelerin yaşanacağını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Güncel olarak bilinmeyenler yanıt bulacağa benziyor.