Gençlere Taş Çıkaran Mine Tugay'dan Yatak Pozu Geldi! Görenler Bir Daha Baktı!

Gençlere Taş Çıkaran Mine Tugay'dan Yatak Pozu Geldi! Görenler Bir Daha Baktı!

Mine Tugay ünlü oyuncu Instagram üzerinden etkileyici bir paylaşım yaptı! Mine Tugay yatakta vermiş olduğu pozunu takipçileriyle paylaşarak altına "İyi Geceler" notunu ekledi! Mine Tugay bu paylaşımı ile "sözcüklere göre düşünüyorum" sözlerini ifade etti!

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanmakta olan ünlü oyuncu Mine Tugay, çok konuşulmuş Instagram paylaşımlarına yeni birisini ekledi. Yatakta vermiş olduğu pozlarını takipçileriyle paylaşmış olan Tugay, paylaşımının altına "İyi geceler" notunu da ekledi. Yakın çekim pozunu yayınlamış olan ünlü oyuncu kısa zamanda pek çok sosyal medya kullanıcısının dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

"SÖZCÜKLERE GÖRE DÜŞÜNÜYORUM"

Instagram hesabı üzerinden siyah elbiseli yatak pozunu takipçiler ile paylaşmış olan ünlü oyuncu Mine Tugay paylaşımına, "Çünkü fikirlere göre değil, sözcüklere göre düşünüyorum." notunu ekledi.

Medcezir dizisiyle hafızalara kazınmış ünlü oyuncu Mine Tugay, son dönemlerde sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ile çok sık gündeme gelmeye başladı. Sosyal medyayı aktif kullanmakta olan Tugay, Instagram üzerinden yapmış olduğu dikkat çeken paylaşımlarına yeni birini daha ekledi.

mine-tugay.jpg

44 yaşına ayak basmış Mine Tugay, Instagram'ın hikaye kısmında yatakta vermiş olduğu bir pozunu takipçileri ile paylaştı. Tugay, paylaşımının altınaysa "İyi Geceler" notunu sabitledi. Yakın çekim pozunu yayınlamış ünlü oyuncu, kısa zaman içinde pek çok sosyal medya kullanıcısının da dikkatini bir hayli çekmeyi başardı. Pek çok magazin sayfasının da yayınlamış olduğu fotoğraf sosyal medyada jet hızında yayılmakta.