Genç Popçu Aleyna Tilkinin Sağlık Durumu! Aleyna Tilki Yurtdışına Gidiyor!

Genç Popçu Aleyna Tilkinin Sağlık Durumu! Aleyna Tilki Yurtdışına Gidiyor!

20 yaşındaki başaralı ve güzel popçu son dönemlerde. Yoğun bir çalışma içerisinde. Şimdi ise ilk projesi olan dizi çekimleri de yapmakta. Yoğun çalışma sürecinde bazı rahatsızlıkları olduğu ortaya çıktı. Aleyna Tilki sağlık durumu nedir?

Gündeme bomba gibi düşen ve yaptığı şarkılarla büyük hayran kitlesi toplayan "Aleyna Tilki" şimdi ise yeni bir  proje  ile gündemde. İlk dizi projesine başladı.

Aleyna Tilki Hangi Diziyi Çekiyor!

Aleyna Tilki'nin ilk dizi projesi olarak gündeme oturdu. Dizi çekimlerine başlayan Aleyna haftaya dizi çekimlerini bitiyor. Dizisinin adı ise " İşte Bu Benim Masalım"

Aleyna Tilki'ye Çekimler İçi Ne Kadar Ödendi?

"İşte Benim Masalım" dizisi çekimlerine başlayan ve haftaya çekimlerin bitecek olan 8 bölümlük için Aleyna Tilki'ye 2 Milyon ödediler. 20 yaşındaki ünlü popçunun aldığı para dudak uçuklattı.

Aleyna Tilki, Beren Saat'i Solladı!

Sosyal medya da gündem olan konu ise Aleyna'nın, Beren Saat'ten fazla alıyor konusu oldu. Beren Saat "Atiye" dizisi için bölüm başına 150 bin TL alırken, Aleyna bölüm başına 250 bin TL aldığı konuşuluyor.

Aleyna Tilki Sağlık Durumu!

Genç popçu hem müzik hem dizi çekimlerini bir arada yürüttüğü için sık sık sağlık sorunları yaşadığı söyleniliyor. Yakında zamanda yurtdışına gitmeyi planlıyor. Devamlı doktor kontrolünde  olan Aleyna son olarak kas spazmı geçirmişti. Yapılan açıklamaya göre de ayrıca tansiyon sorunu bulunuyor.