Gelinim Mutfakta Programında Sunucu Skandalı! Gelen Kaçıyor Bakın Şimdi Hangi İsim Geldi!

Gelinim Mutfakta Programında Sunucu Skandalı! Gelen Kaçıyor Bakın Şimdi Hangi İsim Geldi!

Gelinim Mutfakta programı her hafta farklı ünlünün sunucu yapmasıyla birlikte kararlı bir aşamadan geçemedi. Birçok sunucu geçmesiyle birlikte beklemeyen isim sunucu koltuğuna geçiş yapacak. Detaylar haberimizde.

İlk olarak Demet Akalın ile başlayan sunucu döneminde Gelinim Mutfakta programı her hafta farklı ünlüyü getirerek programı sağlıyordu. Bu durum yaşanmasıyla birlikte seyirciler ilk olarak Songül karlı daha sonra Safiye Soyman ve diğer sunucu olarak Mehmet Ali Erbil geçmişti. Mehmet Ali Erbil yaşadığı krizlerden sonra boykot krizi gelmesiyle birlikte sunuculuğundan vazgeçilmişti.

Son haftalarda Nursel Engin seçimi yapılarak oyuncunun da duruşunu seyirciler benimsemişti. Ancak daha sonra Lerzan Mutlu gelmesiyle birlikte tekrardan bir değişime girdi. 22 Kasım tarihinde seçimini Ezgi Sertel gelmişti.

Gelinim Mutfakta Tanıdık İsim

Daha sonra Turgay Başyayla gelerek kalıcı bir çözüm arayışına girmeye başladı. Yeni bir deneme sürecine giren yarışma da Turgan Başyayla ile Yılmaz Morgül de eşlik ederek sunumu gerçekleştirecek. Sürekli bir değişim olmasıyla birlikte artık daha kilit bir şekilde kalmaya çalışarak hareket edilecektir.