Gelinim Mutfakta Programına Mehmet Ali Erbil Bile Dayanamadı! Mehmet Ali Erbil Ayrıldı mı?

Gelinim Mutfakta Programına Mehmet Ali Erbil Bile Dayanamadı! Mehmet Ali Erbil Ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezonu neredeyse her gün gündeme geliyor. Alınan bilgiler neticesinde Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu Mehmet Ali Erbil oldu. Mehmet Ali Erbil bu hafta Gelinim Mutfakta yarışmasına büyük bir iz bıraktı. İşte haberim tüm detayları...

Gelinim Mutfakta yarışmacısı yeni sunucusu Mehmet Ali Erbil oldu. Birtakım iddialar Mehmet Ali Erbil'in Gelinim Mutfakta isimli yarışmadan ayrıldığını söylüyor. Gelinim Mutfakta yine sunucu polemiği ile gündeme geldi. Ekran başındakilerin Mehmet Ali Erbil'in Gelinim Mutfakta yarışmasından ayrılıp ayrılmadığını soruyor. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Gelinim Mutfakta yarışmasını sunuculuğunu üstlendi. Mehmet Ali Erbil'den önce Demet Akalın da Gelinim Mutfakta yarışmasını sunuculuk yaptı.

Mehmet Ali Erbil, Gelinim Mutfakta programından ayrıldı mı?

Gelinim Mutfakta Mehmet Ali Erbil'in sunduğu bir yarışma olarak gündeme geldi. Ünlü şovmenin sunuculuğunu üstlendiği yarışma büyük merak topladı. Bunun ardından Mehmet Ali Erbil'in yarışmada görülmemesi ise izleyicinin ilgisini çekti. Konu ile alakalı Mehmet Ali Erbil'den ya da yapımdan herhangi bir açıklama gelmemesi de merakları daha da arttırdı. Alınan bilgiler neticesinde Mehmet Ali Erbil'in Gelinim Mutfakta programına da bir süre dahil olacağı belirtilmişti. Ardından bazı sunucular bir hafta kadar programda yer almama kararı aldı.

Gelinim Mutfakta yarışması yeni formata yöneldi

Birçok sunucunun Gelinim Mutfakta yarışmasından ayrılmasının ardından yeni bir format göze çarptı. Alınan bilgiler neticesinde Gelinim Mutfakta programı her hafta farklı sunucuyu ekranları taşıma kararı aldı. Demet Akalın ve Safiye Soyman gibi birçok ismin sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışması son olarak Mehmet Ali Erbil'in sunumu ile ekranlara geldi.