Ezgi Mola Yaşadığı Korku Dolu Anların İfadesi Ortaya Çıktı! Yaşadıkları Hayranlarını Üzdü!

Ezgi Mola Yaşadığı Korku Dolu Anların İfadesi Ortaya Çıktı! Yaşadıkları Hayranlarını Üzdü!

Ezgi Mola, hakime ifade verdi. Hakim karşısına çıkan ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada taciz olayıyla ilgili önemli sözler söyledi. Ünlü oyuncunun sevenleri tüm yaşananları anlatan oyuncu hakkında bilgi edinmek istiyor.

Ezgi Mola, yıllardır sosyal medya da dahil olmak üzere çeşitli yerlerde tacize uğradığını söylemişti. Bu konuda dava açarak hakkını arayan ve adaletin yerini bulmasını isteyen ünlü oyuncu, önemli ifadelere yer verdi. Hakim karşısına çıkarak yaşadıklarını anlattı. O anlara ilişkin bilgiler veren Mola, gündemde bomba etkisi yarattı.

Taciz Anlarını Saniye Saniye Anlattı!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, taciz anlarını saniye saniye anlatarak dikkat çekti. İfadesinde:

"Asansörün orada arkamda bir karaltı belirdi. Tam asansörün kapısı açıldı, içeri girmeden bir baktım yine o. Yıllar sonra yine oydu. Aradan aylar geçti ve pandemi sonrasıydı. Yine bir oyun bitimiydi. Asansörün orada arkamda bir karaltı belirdi. Tam asansörün kapısı açıldı, içeri girmeden bir baktım yine o. Yıllar sonra yine oydu. O kadar korktum ve gerildim ki. Bana hemen ‘bir dakika korkmayın’ dedi. Ona ‘ne hakla bunu yapabilirsiniz, sessizce benimle asansöre binmeye çalışıyorsunuz’ dedim ve güvenlik çağırdım. Beni durdurmaya çalıştı, baş başa oturup konuşmak istediğini söyledi ve o sırada bana asıl yüzünü gösterdi ve ‘beni işimden ediyorsun, çok kötü olacak haberin olsun’ dedi. Oradaki herkes de buna şahit, bizzat elini göstererek’’ dedi.