Esra Ezmeci'den Bomba Etkisi Yaratan Açıklamalar! Aldatma Hikayeleri Gerçek mi?

Esra Ezmeci'den Bomba Etkisi Yaratan Açıklamalar! Aldatma Hikayeleri Gerçek mi?

Esra Ezmeci ile ilgili merak edilenlere yer verildi. Ünlü isim, yaptığı açıklamalarla adından söz ettiriyor. Öte yandan bizleri hangi gelişmeler beklemekte? Esra Ezmeci'nin açıklamaları başta olmak üzere çeşitli detaylar ortaya çıktı. Psikolog, Armağan Çağlayan'ın programında kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Esra Ezmeci, sosyal medyadan kendisine gelen aldatma ve ihanet üzerine olan soruları yanıtlayarak büyük ün sağladı. Öte yandan Fox TV'de sunduğu program ile de adından söz ettiriyordu. Gelinen noktada bizleri neler bekliyor olacak sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran ünlü isim, Armağan Çağlayan'ın programına katıldı ve önemli soruları yanıtladı. 

Aldatma Hikayeleri Üzerine Konuştu

Armağan Çağlayan, kendisine bu konuda paylaşımların gerçek olup olmadığını sordu. Çünkü sosyal medyada son zamanlarda gerçekten de büyük ses getiren açıklamalar dönüyordu. Gelinen noktada bizleri nelerin bulacağı da yanıt buldu. Ezmeci, açıklamasında "Biz kendi zihnimizin etrafında hayal ediyoruz. Kendimize uzak şeyleri inanmamayı tercih ederiz ama bunların arasında yayınlayamadıklarım da var. İnsanlar cinsellik soruyor çünkü sorabilecekleri kimse yok. Daha uç sorular da geliyor yayınlamıyorum. Cinsellik psikolojide yemek yemekle aynı şey." ifadesine yanıt verdi. Sosyal medyada büyük ses getiren bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara değinmeye devam edeceğiz. Öte yandan merak edilenler de tek tek yanıtlanmış oldu.