Esra Bilgiç'ten Hayranlarını Heyecanlandıran Fotoğraflar! Geri Geliyor!

Esra Bilgiç'ten Hayranlarını Heyecanlandıran Fotoğraflar! Geri Geliyor!

Oyuncu Esra Bilgiç'ten gelen açıklama herkesi şaşırttı. Öyle bir elbiseyle poz verdi ki görenler beğeni yağmuruna tuttu. Siyah elbisesi ile harikalar yarattı. Kendisini bu halde görenler bir kez daha bakmak istedi. İşte Esra Bilgiç'in yaptığı paylaşım ve sonrasında olanlar...

Esra Bilgiç, reklam çalışması için verdiği pozlarla gündeme geldi. Öyle ki bir markayı temsilen fotoğraf çekimlerine gitti. Ünlü ismin üstündeki kıyafeti görenler ise şok oldu. Kendisini çok başarılı bulduklarını söylediler. Takipçileri ise Esra Bilgiç'i beğeni yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncu, bir süredir oynadığı dizilerle adından söz ettiriyor. Daha önce yer aldığı bazı yapımlarla farkını ortaya koymuştu. Şimdi ise bambaşka gelişmeler yaşanmakta.

Esra Bilgiç'ten Önemli Pozlar!

Esra Bilgiç, verdiği pozlarla farkını ortaya koymaya devam etti. Siyah süper mini elbisesi ile birlikte güzel bir görünüme sahipti. Ünlü ismin çeşitli reklam projeleri ile içli dışlı olması ise gözden kaçmadı.

Hangi Dizilerde Oynamıştı?

Esra Bilgiç'in daha önce Diriliş Ertuğrul, Ramo, Kanunsuz Topraklar dizilerinde oynadığı ve buralardaki performansı ile ününe ün kattığı belirtiliyor. Dolayısıyla bu dizilerde hayat verdiği karakterler diğer yapımlara göre daha fazla akılda kaldı diyebiliriz. Öte yandan ünlü ismin yakın zaman sonra hangi dizi veya film projesinde yer alacağı da belli olacak.