Engin Akyürek, Sefirin Kızı Dizisinin Ardından İmaj Değişikliği Yaptı! Akyürek Yeni Dizi Hazırlığına Başlıyor!

Engin Akyürek, Sefirin Kızı Dizisinin Ardından İmaj Değişikliği Yaptı! Akyürek Yeni Dizi Hazırlığına Başlıyor!

Sefirin Kızı dizisinde başrol oyuncusu olan Engin Akyürek, stil değişikliği yaptı. Ayrıca ünlü oyuncunun yaptığı değişiklikler ise sosyal medyada olay oldu. Engin Akyürek, yaptığı imaj değişikliği ise hayranlarının gönlüne taht kurdu. İşte detaylar...

Engin Akyürek, Star TV’de ekranlara gelen Sefirin Kızı dizisi ile birçok kişinin gönlünde taht kurdu. İki sezon ve 52 bölüm süren Sefirin Kızı dizisi, kemik izleyici kitlesi ile yayınlandı. Ayrıca Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül ile başrolü paylaştı.

Ardından Neslihan Atagül, sağlık problemlerinden dolayı diziden ayrılma kararı aldı. Neslihan Atagül’ün ardından Sefirin Kızı adlı diziye Tuba Büyüküstün dahil oldu. Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisinde yoğun izleyici kitlesine sahip oldu.

Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisi ile milyonlara ulaştı

Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisi ile milyonlara ulaştı. Neslihan Atagül’ün diziden ayrılmasının ardından Sefirin Kızı dizisi izleyici kaybına uğradı. Ayrıca Engin Akyürek, kısa süre önce imaj değişikliği yaptı. Başarılı oyuncunun imaj değişikliği ise hayranları tarafından çok beğenildi.

Yolun Açık Olsun adlı sinema filmi ile Engin Akyürek, Tolga Sarıtaş ile baş rolü paylaştı. Yetenekli oyunu Engin Akyürek, bu filmin ardından tatil pozlarını instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Yaptığı paylaşımlar çoğu kişi tarafından kısa sürede yoğun rağbet gördü.

Engin Akyürek, yeni projesi ile gündem oldu

Engin Akyürek, yeni projesi ile gündem oldu. Sefirin Kızı adlı dizinin ardından sinema filmi ile gündeme gelen Engin Akyürek, yaptığı paylaşımlar ile gündem oldu. Bunun ardından oyuncunun yeni stili de dikkatlerden kaçmadı.

Sefirin Kızı adlı dizinin ardından imaj değişikliği ile oyuncu Engin Akyürek, kısa sürede birçok yorum ve beğeni aldı. Paylaştığı son fotoğraf ile de takipçilerinin bayramını kutlamayı ihmal etmedi.