Engin Akyürek Bu Yaz Çalışmayı Düşünüyor! Yeni Projesi Ortaya Çıktı

Engin Akyürek Bu Yaz Çalışmayı Düşünüyor! Yeni Projesi Ortaya Çıktı

Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisi ile milyonların gönlünde taht kurmayı başardı. Başarılı oyuncu sergilediği oyunculuk ile yine tam not aldı. Sefirin Kızı dizisinin ardından Engin Akyürek, yeni stili ve projesi ile gündeme geldi. İşte detaylar...

Engin Akyürek isimli ünlü oyuncu, Sefirin Kızı Star TV dizisinde iki sezon başrolde yer almıştı. 52 bölüm süren Sefirin Kızı dizisinde ilk olarak Neslihan Atagül ile partner olan ünlü oyuncu, arkadaşının sağlık sorunları sebebiyle ocak ayında diziden ayrılmasının ardından ise Tuba Büyüküstün ile partnerlik yaptı.

Milyonlarca hayranını Engin Akyürek, başarılı bir performans gösterdiği Sefirin Kızı dizisiyle birlikte mutlu etti ve onlardan büyük destek aldı. Nisan ayında instagram hesabını açan Engin Akyürek başka sürprizi de beraberinde getiren oyuncu, zaman zaman paylaşımlar yaparak hayranlarına etkileşim de yapıyor.

Yolun Açık Olsun adlı sinema filminde rol alıyor!

Yolun Açık Olsun adlı sinema filminde rol alıyor! Ara ara paylaşım yapan oyuncu, temmuz ayı başında Tolga Sarıtaş ile başrolünde yer aldığı Yolun Açık Olsun isimli sinema filminin çekimlerinde de yer almıştı.

Çekimlerinin yanı sıra Engin Akyürek ara sıra tatil pozları da yayınlıyor. Geçtiğimiz ay denizin içinde balıklar ile yüzdüğü görüntülerini paylaşan Engin Akyürek, dün ise son imajını takipçilerinin beğenisine paylaştı.

Oyunculuğunu yaptığı Sefirin Kızı dizisinden sonra büyük değişim içerisine giren oyuncunun yeni imajı da hayranlarına bir miktar şaşırttı. Saçı sakalı kesen Engin Akyürek dizideki halinden çok daha genç göründü.

Takipçilerinin bayramlarını “İyi Bayramlar” notu ile kutlayan oyuncu Engin Akyürek 125 binin üzerinde beğeni aldı. Engin Akyürek’in hayranları bayramını kutlarken, yeni imajını da beğendiklerini ifade eden yorumlar bıraktı.