En Çok Konuşulan Kadın Oyuncular Duyuruldu!  Listede Alina Boz, Hande Erçel ve Tuba Büyüküstün Var!

En Çok Konuşulan Kadın Oyuncular Duyuruldu! Listede Alina Boz, Hande Erçel ve Tuba Büyüküstün Var!

Son döneme damgasını vuran kadın oyuncular arasında en fazla etkileşime sahip ve sosyal medyada en çok konuşulan isimler yayınlandı. Listenin ilk sıralarında ise Alina Boz, Hande Erçel, Tuba Büyüküstün, Hazar Ergüçlü gibi isimler bulunuyor.

Kadın oyuncuların her geçen gün sosyal medyada daha da fazla konuşulduğunu biliyoruz. Hayat verdikleri karakterler ve oynadıkları diziler nedeniyle, pek çok kişi onları sosyal medyadan takip etmeyi sürdürüyor. Yapılan araştırmalarda da son haftalarda hangi ünlünün ne kadar fazla etkileşim aldığını ortaya koydu. Bir süredir Maraşlı dizisinde oynamakta olan Alina Boz'un listede birinci sırada olması ise herkesi şaşırttı. Mahur karakterine hayat veren güzel oyuncu Instagram ve Twitter'da adından söz ettiriyor. Peki listenin diğer sıralamalarında hangi kadın oyuncular yer almakta?

Popüler Kadın Oyuncular Listesi

DigiLup'un yaptığı araştırma sonucunca popüler kadın oyuncular listesinde kimlerin yer aldığını öğrendik. Etkileşimi her geçen gün artan ve bahsedilme oranı yüksek olan kadın oyuncuları sizlerle paylaşıyoruz. Alina Boz'dan sonra Sefirin Kızı dizisinde sürpriz bir şekilde oynamaya başlayan ve başrolde güzel performans sergileyen Tuba Büyüküstün bulunuyor. Tuba Büyüküstün, Neslihan Atagül'ün ayrılığından sonra diziye adeta kurtarıcı olarak gelmişti. Şu an dizinin devam etmesindeki en önemli nedenlerinden biri de güzel oyuncunun başrolü adeta göğüslemesidir.

Listenin 3. sırasında Alev Alev dizisinin başrol isimlerinden Dilan Çiçek Deniz bulunmakta. Duygusal dizinin önemli kadın karakterlerinden biri olmayı başarıyor. Bir diğer Alev Alev dizisi oyuncusu Hazar Ergüçlü ise 4. sırada yerini aldı. Güzel oyuncunun diğer yapımlarla da çok konuşulduğu biliniyordu.

Hande Erçel 5. Oldu!

Sosyal medyada en fazla takipçisi olan Türk kadın oyuncu Hande Erçel ise listede 5. sırada kendine bulabildi. Ünlü ismin son zamanlarda tatilde olduğu ve Sen Çal Kapımı dizisinde de oynadığı biliniyor. Dizinin yurt dışına açılmasıyla beraber reyting ve kazançlar önemli artış yaşandı. Hande Erçel'den sonra gelen isimler ise en az onun kadar popüler kadınlar.

Kadın Oyuncular Çok Beğeniliyor!

Dizideki kadın oyuncuların gösterdiği oyunculuk performansları çok konuşuluyor. Listenin devamı olarak sırasıyla Demet Özdemir, Damla Sönmez, Sevda Erginci, Ebru Şahin, Deniz Baysal Yurtçu yer almakta. Sizlerin de bu listede sevdiği bir kadın oyuncu var ise yorum kısmına yazabilirsiniz. Sizce hangi oyuncu birinciliği hak ediyordu? Güncel olarak hazırlanan bu liste eğer önümüzdeki haftada hazırlansaydı şüphesiz Hande Erçel birinciliği göğüsleyecekti. Nedeni ise hakkında çıkan aşk iddiaları. Yakın zamanda bu araştırmanın güncel bir hali daha yayınlanırsa onu da sizlerle paylaşacağız.