Elkızı Dizinin Ezo'dan Olay Paylaşım! Sevda Erginci Sosyal Medya'yı Karıştırdı!

Elkızı Dizinin Ezo'dan Olay Paylaşım! Sevda Erginci Sosyal Medya'yı Karıştırdı!

Elkızı dizisinde Ezo karakterine hayat veren Sevda Erginci sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile hayranlarının ağzını açık bıraktı. Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Elkızı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin başrol oyuncusu Sevda Erginci ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündem olmaya devam ediyor.

Elkızı Dizisinin Ezo'su Sevda Erginci Ortalığı Ateşe Verdi!

Elkızı dizisinde Ezo karakterine hayat veren Sevda Erginci sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile hayranlarının ağzını açık bıraktı. Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Elkızı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin başrol oyuncusu Sevda Erginci ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündem olmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Yetenekli oyuncu Sevda Erginci sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dışında güzelliği ile de adından çokça söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan yetenekli oyuncu Sevda Erginci, yaptığı son paylaşımlar ile akıllarda kaldı. Dillerden düşmeyen Ezo karakterine hayat veren Sevda Erginci yeteneği ile de ön plana çıkmayı başardı. Sevda Erginci’nin herkesi şaşırtan o pozları adeta gündem oldu.

Sevda Erginci hayranlarını büyüledi

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Elkızı dizisi hayranları tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı. Başarılı ve usta oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elkızı dizisi kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Naif karakteri ile tanınan Sevda Erginci, diziye farklı bir hava kattı. Ayrıca oyunculuğunu konuşturan yetenekli oyuncu Sevda Erginci Elkızı dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bunun dışında Sevda Erginci'nin resmi Instagram sayfası üzerinden yaptığı paylaşımlarda takipçileri tarafından tam not aldı.

Cesur paylaşımları olay oldu

Elkızı dizisi ile gündeme gelen Sevda Erginci sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlar ile de hayranlarını büyüledi. Turkuaz bikinisi ile çok canlar yakan Sevda Erginci, takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Aslen Mardinli olan güzel oyuncu Sevda Erginci iddialı adımlar atmaya devam ediyor. Oyunculuğun onun için bir tutku olduğunu söyleyen Sevda Erginci lise yıllarında eğitim aldığını belirtti. Sevda Erginci, Semaver Kumpanya'da sahne aldıktan hemen sonra başka oyunlarda da sahne aldı. Ozan Güven tarafından keşfedilen yetenekli oyuncu Sevda Erginci, Karagül dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise Elkızı dizisinde Ezo karakterine hayat vererek ekranlara gelmeye devam ediyor.

Kaynak:Dizi Haberleri