Dilber Ay’ın Hayatı Film Oluyor! Projenin Oyuncu Kadrosu da Belli Oldu!

Dilber Ay’ın Hayatı Film Oluyor! Projenin Oyuncu Kadrosu da Belli Oldu!

Büşra Pekin'i bugüne kadar hep komedi yapımlarında izleme fırsatı yakaladık. Pekin bu defa çok farklı bir şekilde hayranlarının karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Büşra Pekin, yeni filminde ise iki yıl önce hayatını kaybeden Dilber Ay’ı canlandıracak.

Aytaç medyanın yapımcılığını üstlendiği harika fikri ile senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Kamuran Süner'in yazdı Dilberay isimli filmin yönetmeni ise Hakan Kırkavaç. Dilberay Filminin müzik direktörlüğünü İskender Paydaş, görüntü yönetmenliğini de Jean Paul Seresin’in yaptı.

Dilber Ay’ın unutulmaz hayatı ekranlara gelecek!

Dilber Ay’ın unutulmaz hayatı ekranlara gelecek! Filmde senaryosunda son derece acıklı bir hayat hikayesi olan Dilber Ay’ı da Büşra Pekin canlandırıyor. Bu zamana kadar hep komedi yapımlarında izlediğimiz yetenekli oyuncu bu sefer de izleyicileri ağlatmak için hazırlanıyor.

Filmde hangi oyuncu hangi karaktere hayat verecek?

Filmde hangi oyuncu hangi karaktere hayat verecek? Dilber Ay isimli filminin sonbahar aylarında vizyona girmesi bekleniyor. Film, Büşra Pekin için kariyerinde çok farklı bir adım olacak. Yapılan özel makyaj teknikleri ile Dilber Ay’a benzetilen oyuncu Büşra Pekin, şarkıcının videolarını izleyerek hazırlandı.

Filmde, Dilber Ay’ın çocukluğunu O Ses Türkiye yarışmasında yarışmış ola Zeliha Kendirci canlandırırken, oyuncu kadrosunda ise Tuncer Salman ve Nursel Köse gibi ünlü isimler de bulunuyor.

Dilber Ay kimdir?

Dilber Ay kimdir? Dilber Ay, Kahramanmaraş’ta 1 Ocak 1956’da Pazarcık ilçesinde Yörük ve Kürt bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Kahramanmaraş’ta ilkokul 3. sınıfa kadar okudu. Ailesi ile birlikte Kahramanmaraş’tan önce Ankara’ya, oradan da Bolu-Düzce taraflarına göç etti. Düzce’de okula devam edemedi. 13 yaşında iken yaşlı bir adamla evlendirildi. Evlenmeden önce katılmış olduğu bir ses yarışmasında birinci oldu. İki çocuk annesi olduktan bir süre sonra evlendiği kişiden ayrıldı. İkinci evliliği de yaptı. Dilber Ay, 63 yaşındayken geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.