Didem Soydan'ın Dekolteli Pozlarını Beğeni Yağmuruna Tutuldu! Magazin Gündemine  O  Pozlarla Oturdu!

Didem Soydan'ın Dekolteli Pozlarını Beğeni Yağmuruna Tutuldu! Magazin Gündemine O Pozlarla Oturdu!

Didem Soydan'ın Dekolteli Pozlarını Beğeni Yağmuruna Tutuldu! Magazin Gündemine O Pozlarla Oturdu!

Didem Soydan, sosyal medya hesabıyla yeniden adından söz ettiriyor. Magazin gündeminde yer almayan Didem Soydan, kürklü bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü model, kürk manto giydiği dekolteli deri tulumuyla yeniden dikkatleri üzerine çekecek.

Didem Soydan verdiği pozlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce motorda deri kıyafetlerle poz veren ünlü modelden bir paylaşım daha geldi. Ersöz Ata'ya kalçalarını açıkta bırakan deri tulumuyla poz veren Didem Soydan, çekimden görüntüleri Instagram hesabından paylaştı.

didem-soydan.jpg

TAKİPÇİLERDEN YORUMLAR!

Didem Soydan'ın son paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum aldı. Kullanıcılar paylaşımın altına "Yabani leopar gibisin, tarzını beğendim", "Çok güzelsin Pamuk Prenses, her zamanki gibi mükemmelsin", "Didem ne yapsa ona yakışıyor" gibi yorumlar yaptı.

"Ay kürküm düştü, kaldırayım"

"Ay kürküm düştü, kaldırayım" yorumu en çok beğeni alan yorum oldu.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alan model Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde dekolte ve bornozlu pozunu yayınlamıştı.

"Tam aç ve kurtul ondan"

Soydan'ın bu fotoğrafı bir takipçisi tarafından "Tam aç ve kurtul ondan" şeklinde yorumlandı. Soydan'ın takipçilerine "Google'da var, aç ve kurtul" yanıtı ortalığı karıştırdı. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından çeşitli paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Model Didem Soydan'ın bu isimlerle giden son hali hakkında da çok konuşuldu.