Didem Soydan ve Burak Deniz İlişkisi Yeniden Başladı ve Bitti!

Didem Soydan ve Burak Deniz İlişkisi Yeniden Başladı ve Bitti!

Didem Soydan ve Burak Deniz İlişkisi Yeniden Başladı ve Bitti!

Kısa bir süre önce ilişkilerine ikinci bir şans veren çift, bu sefer kesin olarak ayrıldı. Seranay Sarıkaya ile Deniz'in sette yakınlaşan bir ilişkisi olup olmadığı merak konusu oldu. Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine bir şans daha tanıyarak barışan Didem Soydan ve Burak Deniz, yeniden ayrılık gemisine bindi. Çiftin iki haftadır görüşmediği ve ayrılıktan sonra Deniz'in menajeriyle yurt dışına çıktığı duyuruldu.
Başrolünü Serenay Sarıkaya ile oynadığı Şahmaran dizisiyle gündeme gelen Burak Deniz, uzun süredir model Didem Soydan ile aşk yaşıyor. Bir süredir ilişkilerini devlet sırrı gibi yaşayan ikiliden kötü haber geldi.

AYRILIKTAN SONRA TATİL
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçtiğimiz aylarda ilişkilerine ikinci bir şans vererek barışan çift, aradıkları mutluluğu bulamayınca yollarını ayırdı. İki haftadır görüşmeyen Burak Deniz, ayrılığın ardından menajeri ile İzlanda'ya gitti ve burada birkaç gün çok merak edip dinledi. Hem ayrılık sürecinin hem de ilişkilerinin izini kaybeden ikili, henüz yorum yapmadı.
 

SERENAY SARIKAYA YAKIN OLDUĞU İÇİN DEĞİŞTİ
Geçtiğimiz aylarda Nilperi Şahinkaya ve sevgilisine küfür ettiği ve olay çıkardığı suçlamasıyla gündeme gelen Deniz'in sette Serenay Sarıkaya ile de yakınlaştığı iddia edilmişti.