Demet Özdemir'in Yeni Dizisi Belli Oldu! Aslı Enver'in Yerini Aldı!

Demet Özdemir'in Yeni Dizisi Belli Oldu! Aslı Enver'in Yerini Aldı!

Demet Özdemir'in yeni dizisine olan ilgi büyük. Güzel oyuncu hangi dizide başrol oynayacak? Kendisine yapılan teklifi kabul ettiği iddia edildi. Tüm bunlarla birlikte çeşitli bilgiler de paylaşıldı. İşte Fox TV'nin yeni dizisi hakkında bilinmeyenler..

Demet Özdemir'in hangi dizide oynayacağı bir süredir merak ediliyordu. Sevilen oyuncu, dikkatleri üzerine çekti ve önemli bir hamlede bulundu. Kendisine yapılan teklifi kabul ettiği iddia ediliyor. Senaryoyu beğendi ve oynamaya hazır. Peki ya hangi dizide başrol oynayacağı kesinleşti mi?

Benim Adım Farah Başlıyor!

Fox TV dizisi Benim Adım Farah dizisi için hazırlıklar bir süredir devam etmekte. Aslı Evren'in daha öncesinde başrolde oynayacağı biliniyordu. Ancak hamile olduğunu öğrenince diziden ayrıldı. Öte yandan yerine gelecek oyuncu da dikkatleri üzerine çekti. Güzel isimle anlaşma sağlanınca izleyiciler de heyecanlandı.

Demet Özdemir Başrolde!

Recai Karagöz’ün yöneteceği dizide eğer Demet Özdemir oynamayı kabul ederse oğlu balon hastası olan ve mafyayla işbirliği yapmak zorunda kalan bir anneye hayat verecek. Dolayısıyla ünlü oyuncunun hikayeyi beğenmiş olmasına karşın nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.