Demet Özdemir Yüzü Alay Konusu Oldu! Sosyal Medya Hesabından Ortalığı Karıştırdı!

Demet Özdemir Yüzü Alay Konusu Oldu! Sosyal Medya Hesabından Ortalığı Karıştırdı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve Mert Vidinli'nin birlikte çekindikleri fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Alınan bilgiler neticesinde Demet Özdemir'in Mert Vidinli ile çekindiği fotoğrafta yüzünde bir gariplik olduğu iddia edildi. Hatta kimi sosyal medya kullanıcısı Demet Özdemir'in estetik yaptırdığını dile getirdi. İşte haberin tüm detayları...

Demet Özdemir'in estetik yaptırdığına dair iddiaların artmasının ardından ünlü oyuncu Instagram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Güzel oyuncu Demet Özdemir sosyal medyada bu iddiaları ortaya atanların anlayacağı dilden konuştu. Ardından zekasını sergileyen Demet Özdemir kimi hayranının desteğini de aldı.

Demet Özdemir, sosyal medya dilinde konuştu

Doğallığı ve pozitif enerjisi ile ön plana çıkan Demet Özdemir aşırı makyaj yapmadığını dile getirdi. Bunun dışında doğal haliyle görünmeye çalıştığını belirten Demet Özdemir bunun tüm hayranları tarafından iyi bildiğini de aktardı. Bunun ardından ünlü oyuncu Demet Özdemir estetik iddialarına ise ilginç bir şekilde yanıt verdi. Instagram hesabından bir paylaşım yapan yetenekli oyuncu Demet Özdemir ‘bugün estetiği fazla kaçırdım’ diyerek bir fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun sosyal medya dilini kullanarak yaptığı açıklama ise herkesi şaşkına çevirdi. Demet Özdemir hayranları ise bu açıklamanın ardından ünlü oyuncunun çok iyi bir yanıt verdiğini dile getirdi.

Demet Özdemir, yeni proje için imza atmaya hazırlanıyor

İddiaları ortaya atanların dilinden konuşan yetenekli oyuncu Demet Özdemir böyle bir şeyin olmadığını ifade etmiş oldu. Bunu ifade etmek için farklı bir yol deneyen yetenekli oyuncu Demet Özdemir yeni bir dizi için de görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Bunun ardından Demet Özdemir hayranları güzel oyuncunun iyi bir haber vermesini dört gözle bekliyor. Çünkü Demet Özdemir içinde dram olan bir projede karar kırıldığını fakat hiçbir şeyin netleşmediğini söylemişti. Yetenekli oyuncu Demet Özdemir, çok yakında yeni bir dizi ile hayranlarının karşısına çıkacak. Ayrıca Demet Özdemir bir şeylerin netleşmesini ne ardından bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duracağını da ifade etti.