Demet Özdemir, Yeni Projesini Açıkladı! Yetenekli Oyuncudan Şoke Eden Açıklamalar

Demet Özdemir, Yeni Projesini Açıkladı! Yetenekli Oyuncudan Şoke Eden Açıklamalar

Erkenci Kuş isimli romantik komedi dizisiyle adından çokça söz ettiren Demet Özdemir, sosyal medyada gündem oldu. Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile birlikte başrolde yer alan yetenekli oyuncu Demet Özdemir, yeteneği ile ön plana çıktı. İşte detaylar...

Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakterine hayat verdi. Bu karakter ile adından çokça söz ettiren yetenekli oyuncu Demet Özdemir, son zamanların en çok konuşulan kadın oyuncusu oldu. Ayrıca yetenekli oyuncu Demet Özdemir, bu dizi sayesinde kariyerinde önemli bir çıkış elde etti.

Yurt dışından da birçok takipçiye ulaştı!

Yurt dışından da birçok takipçiye ulaştı! yurt dışında da yayınlanan Erkenci Kuş dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. Demet Özdemir’in başarılı bir şekilde bu rolün üstesinden gelmesi ile farklı roller deneme isteğini ortaya çıktı. Bunun ardından Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Zeynep karakteri ile ön plana çıkarak dram türünde de iyi bir performans sergilediğini ortaya koymuş oldu.

Demet Özdemir, yeteneği ile rakiplerini solladı

Demet Özdemir, yeteneği ile rakiplerini solladı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşan Demet Özdemir, ardından Çelikkol’un kadrodan ayrılması ile Engin Öztürk ile partner oldu. Dizinin mayıs ayında ekranlara veda etmesinin ardından oyuncunun hayranları, yeni projeleri merakla bekliyor.

Demet Özdemir’in yeni projesi ortaya çıktı!

Demet Özdemir’in yeni projesi ortaya çıktı! Yetenekli oyuncu Demet Özdemir, Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli sinema filminde oynuyor. Alınan bilgiler neticesinde Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız ile birlikte sinema filminde başrolü paylaşıyor.

Kariyeri hakkında açıklama yapmayı ihmal etmeyen Demet Özdemir, film çekimleri bitmeden başka projeleri değerlendirmeye almayacağını aktardı. Bundan dolayı filmin çekimlerinin bitmesine az bir süre kalmışken Demet Özdemir’in hangi projeleri değerlendirmeye alacağı merak söz konusu oldu. Ayrıca yetenekli oyuncuya şimdiden birçok projeden teklif geldiği de ortaya çıktı.