Demet Evgar'dan Bebeğiyle İlgili Önemli Açıklamalar Geldi!

Demet Evgar'dan Bebeğiyle İlgili Önemli Açıklamalar Geldi!

Demet Evgar'dan gelen açıklama ile birlikte kızı Mavi ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Öyle ki ünlü oyuncunun yaptığı açıklama şaşırttı. Yaptığı açıklama ile adından söz ettirdi. Peki ya cadılar bayramında hangi kostüm ile damgasını vurdu?

Demet Evgar, cadılar bayramı partisinde görüntülendi. Ünlü isimden gelen açıklama ile birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Öte yandan kendisiyle ilgili neler biliyoruz? Kızı Mavi ile nasıl vakit geçirdiği konusundaki açıklamalar ve annelik konusunda zorlanıp zorlanmadığıyla ilgili bilgiler verildi. Dolayısıyla ünlü ismin açıklamaları magazin gündeminde yerini aldı.

Dracula Kostümlü Konsept Yaptılar

Demet Evgar, cadılar bayramına yönelik yaptığı açıklamada ise "Kostümüm Dracula'nın ağzını sulandıran bir kostüm oldu, eşim Dracula kostümü ile kutluyor. Minik cadımız evde uyuyor. Ev buraya yakın, ben de gidip geliyorum arada yanına" ifadesine yer verdi.

Hiç Zorluk Çekmiyor!

Öte yandan yaptığı açıklamada "Gayet iyiyim çünkü bütün günümü kızım Mavi ile geçiriyorum. Mavi'den sonra hayatımda her şey değişti. Zaten değişsin diye yapıyorsunuz ve iyi ki de değişti. Mavi'den sonra bambaşka biri oldum, tuhaf bir sakinlik geldi. Eşim ve ailem çok yardımcı oluyor bana bu süreçte ve her günüm şükürle geçiyor. Oyuncu olduğum için uykusuzluğa alışığım ama Mavi'den kaynaklı uykusuzluğum çok daha zevkli. Mavi çok huzurlu bir çocuk, hiçbir zorluk çekmiyorum. Her gün yeni bir deneyimle karşılaşıyorum." dedi.