Demet Akalın'ın Sponsor Arayışı Ortalığı Karıştırdı! Yardım Sponsoruna Tepkiler Arttı!

Demet Akalın'ın Sponsor Arayışı Ortalığı Karıştırdı! Yardım Sponsoruna Tepkiler Arttı!

Demet Akalın yardım için sponsor aradı ve büyük tepki aldı! Demet Akalın nasıl bir yardımda bulunmak için sponsor arıyor? Demet Akalın'ın bu hareketleri sosyal medyada büyük tepki aldı! Demet Akalın'dan sert tepki geldi!

Geçtiğimiz günlerde tatil amaçlı yurt dışına çıkan Demet Akalın'ın bir öğrenciye prefabrik ev yaptırmak için sponsor araması büyük tepki yarattı. "Amerika'ya gidiş dönüş paran bu evden daha iyisini yapıyor, ayıptır" diyen takipçisine cevap vermiş Demet Akalın, "Yazdıklarından utan, günlerdir para topluyorum" sözlerini ifade etti.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kütahya Tavşanlı'da yaşamakta olan Mehmet isimli çocuğa yardım etmek için ellerini cebine soktu. Günlerdir ekonomik zorluklar içerisinde büyümekte olan Mehmet için para toplayan Demet Akalın, son paylaşımı ile büyük tepki aldı.

EV YAPTIRMAK İÇİN SPONSOR MU ARIYOR?

Bir kaç gündür öğrenci için arkadaşlarından yardım toplamış ve bunları sık sık Instagram hesabında paylaşmış Demet Akalın, gelen maddi ve eşya yardımlarının hemen ardından Mehmet'in evini yaptırmak adına hazırlıklara geçti. Tadilat masraflarının uçuk olduğunu görmüş Demet Akalın, prefabrik ev yaptırılması için Twitter'dan paylaşım yaparaktan yardımları istedi. İstemiş olduğu evin fotoğrafını paylaşan Demet, "Mehmet kardeşimiz için bu evden yaptırmak lazım sponsor bulursak süper olur" sözlerini dile getirdi.

TAKİPÇİLERİN'DEN BÜYÜK TEPKİ ALDI!

Denet Akalın'ın sponsor arayışı için yapmış olduğu paylaşım kısa zamanda büyük tepki aldı. Ünlü ismin konser maratonuna dikkat çemiş pek çok sosyal medya kullanıcı, "Bir konser parasına şu evi yaptırırsın" ve "Siz sponsor olun ve bizi utandırın" yorumları arka arkaya geldi.

DEMET AKALIN'DAN ELEŞTİRİLERE NOKTA KOYDURAN CEVAP!

Ünlü isim geçmiş olduğumuz günlerde Seren Serengil ile Amerika'ya giderek alışveriş yapması ile hatırlanan kullanıcılar, tepkilerini dile getirir getirmez şarkıcıdan da cevap eksik olmadı. Bir takipçisinin "Geçen hafta ABD'den resim atıyordun. Senin gidiş dönüş parana bu evden daha iyisini yapacağına inancımız tam. Sponsor arayarak gülünç duruma düşürmeyin kendinizi. Millet markete, pazara para bulamıyor sen fink atıp sponsor arıyorsun ayıptır" yoruma sessiz kalmamış Demet, "Utan ya şu yazdıklarından! 1 günde kaç para topladım haberin var mı? Allah ıslah etsin seni hatta etmesin" sözlerini ifade etti.

Demet Akalın, "Bir konserden milyonlar alan birinin basit bir prefabrik ev için sponsor araması enteresan" diyen takipçisine ise "Yahu para topladık, niye sponsor bulunmasın. İçine her şeyi alacağız zaten bir sen zekisin" cevabını iletti.