Cem Yılmaz, Erşan Kuneri Filmine Çok Umut Bağladı! Filmin Yayına Gireceği Tarih Belli Oldu

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri Filmine Çok Umut Bağladı! Filmin Yayına Gireceği Tarih Belli Oldu

Komedi projeleri ile adından sıkça söz ettiren Cem Yılmaz, yeni projeleri hakkında da açıklama yaptı. Yetenekli komedyen Cem Yılmaz, herkesin merakla beklediği Erşan Kuneri filmi hakkında detaylı açıklama yapmayı ihmal etmedi. İşte haberin tüm detayları..

Cem Yılmaz Türkiye’nin en komik oyuncularından birisi olarak tanınıyor. Ne yaparsa olay oluyor.  Netflix için de çektiği dizi Erşan Kuneri çalışmalarını devam ettiren ünlü oyuncu Cem Yılmaz yeni projesi için hazırlıklara girişti.

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri filmi ile büyük yol kat etti

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri filmi ile büyük yol kat etti. Cem Yılmaz’ın yapmış olduğu G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerindeki fenomen karakter Erşan Kuneri’den yola çıkarak çektiği dizinin çekimlerinde bayağı yol kat edildi. Sekiz bölümden oluşacak dizide Necip Memili, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi usta isimler de yer alıyor.

1970 ve 1980’lerin sonunu ve Erşan Kuneri’nin yaşadıklarını konu alacak dizinin her bölümünde farklı hikâyeler olacak. Erşan Kuneri’nin 2022 yılında yayına girmesi planlanıyor.

Erşan Kuneri’nin çekimlere devam ederken Cem Yılmaz yeni projesi için kollarını çoktan sıvadı bile. Usta oyuncu daha önce dört ayrı film olarak çektiği Kara Komik Filmler ’in yenisi için de çalışmalara başladı.

2 Arada filminin oyuncu kadrosu belli oldu

2 Arada filminin oyuncu kadrosu belli oldu. Karakomik Filmler, Cem Yılmaz’ın iki film birden konseptli, 2 Arada ve Kaçamak isimli iki orta metrajdan oluşan bir seri olarak karşımıza çıkıyor. 2 Arada filminde Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Cemre Ebuzziya, Cem Davran ve Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncular yer alıyorken, Kaçamak filminde ise Cem Yılmaz ve Zafer Algöz ile birlikte Özkan Uğur, Nilperi Şahinkaya, Necip Memili, gibi oyuncular yer aldı.

Cem Yılmaz’ın Yapımcı, yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Karakomik Filmler serisi 2020’de sinemalarda, sonrasında Netflix’te yayınlandı.