Cem Özer'den Şafak Sezer İtirafı! Yıllar Sonra Bilinmeyenleri Anlattı!

Cem Özer'den Şafak Sezer İtirafı! Yıllar Sonra Bilinmeyenleri Anlattı!

Cem Özer, Şafak Sezer ile ilgili çeşitli ifadelere yer verdi. Ünlü ismin itirafını duyanlar şok oldu kaldı. Öyle ki bizleri hangi gelişmelerin beklediğini paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran Şafak Sezer, Cem Özer ile geçmişte yaşadıkları ile gündeme geliyor.

Cem Özer, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Katıldığı programda öyle şeyler söyledi ki duyanlar şaşırdı. Şafak Sezer ile aralarının neden bozuk olduğu bir kez daha ortaya çıktı. İkili arasındaki problemler gözler önüne serildi.

Cem Özer Her Şeyi Anlattı

Cem Özer, yaptığı açıklamada "Ben o filmde yapımcıydım. O Şafak'ın iş disiplinsizliğinden kaynaklıydı. Yoksa biz kişisel bir nedenden kavga etmedik ki. Ekibi saatlerce bekletiyor ve defalarca... Vay efendim tıraş olmamış. Bazıları starlığı yanlış öğreniyorlar. Starlık çok şişik ego olmaz. Star adam çok yüce gönüllü, mütevazı olmalı. Herkesten önce sete gelmeli, örnek olmalı..." ifadesine yer verdi.

Kavga Anlarını Anlattı

Cem Özer, Şafak Sezer ile nasıl kavga ettiklerini de anlattı. Açıklamasında "Geç kalınca çıktı kavga da. İnsan bir karşısındakinin cüssesine bakar öyle kavga eder. Yakama falan yapıştı. Ben de bir tane vurdum. O da asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu. Sonra o o kül tablasını fırlatmaya çalışınca elini kesti. Sonra ertesi gün saatinde geldi." dedi.