Can Yaman Yeni Projesini Açıkladı! Yetenekli Oyuncu İtalya’da Kalma Kararı Aldı!

Can Yaman Yeni Projesini Açıkladı! Yetenekli Oyuncu İtalya’da Kalma Kararı Aldı!

Erkenci Kuş dizisi ile dikkatleri üzerine toplayan Can Yaman, İtalya'da yeni projesi hakkında açıklama yaptı. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Can Yaman, yeni bir projeye daha evet dedi. Hatta ünlü oyuncunun partneri bile belli oldu. Detaylar.

Paylaşımları ve özel hayatı ile gündeme gelen Can Yaman hayranlarına bir müjde daha verdi. Yetenekli oyuncu Can Yaman İtalya'da bir dizi anlaşması daha yaptığını duyurdu. İtalya'da yaşayan Can Yaman, sosyal medya hesabından yeni bir dizi anlaşması yaptığını söyledi. Alınan bilgiler neticesinde Sandokan adlı yeni dizisi için çalışmaların devam ettiğini belirten Can Yaman aylardır dövüş ve binicilik dersleri aldığını dile getirdi.

Can Yaman yeni projesi için çalışmalara başlayacak!

Can Yaman yeni projesi için çalışmalara başlayacak! Yetenekli Oyuncu Can Yaman'ın hayranları meraklı dizi beklerken yeni bir bomba patladı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Can Yaman'ın İtalya'da başka bir dizi için anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Bunun ardından Can Yaman anlaşmanın detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Can Yaman’ın yeni projesine dair detaylar ortaya çıktı

Can Yaman’ın yeni projesine dair detaylar ortaya çıktı. Eylül ayının sonunda Palermo ve Roma da dizinin çekimleri başlayacak. Bunun dışında Can Yaman'ın partneri ise İtalyan aktrist ve modellik yapan Francesca Chillemi olacak. Şimdiden hayranları tarafından merak edilen dizi içerisinde gerilim ve komedi gibi unsurlar da yer alacak. Bunun dışında yetenekli ve yakışıklı oyuncu Can Yaman, Şubat 2022 tarihinden itibaren Sandokan adlı projenin modern versiyonu içinde sete çıkma kararı aldı.

Can Yaman iki dilde oyunculuk yapacak!

Can Yaman iki dilde oyunculuk yapacak! Can Yaman'ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerinde yetenekli oyuncu İngilizce oynayacak. Ayrıca Sandokan adlı dizinin 85 ten fazla ülkede ise büyük başarıya imza attığı ortaya çıktı. Bunun dışında yetenekli oyuncu Can Yaman, İngilizce ve İtalyanca olmak üzere 2 dilde oyunculuk performansı ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.