Çağatay Ulusoy Hayranlarını Sevindiren Haberi Verdi! Yeni Proje İle Ekranlara Geri Dönüyor!

Çağatay Ulusoy Hayranlarını Sevindiren Haberi Verdi! Yeni Proje İle Ekranlara Geri Dönüyor!

Çağatay Ulusoy parlak yıldızlardan biri olarak uzun süreden beri gözükmüyordu. Bu arayı artık kapatmak için yeni projesiyle karşımıza çıkacak. Yeni projesiyle ilgili detaylar haberimizde…

Çağatay Ulusoy Best Model olarak birincisi olduğundan itibaren dizi hayatına geçiş yaparak çok hızlı yükselişe geçti. Bu yükselişlerle birlikte hayran kitlesi bir o kadar da büyümüş oldu. Televizyon ve dijital platformlarda aldığı rollerde sevilen bir kişi olarak yerini aldı. Ancak uzun süreden beri de ekranların başında gözükmüyordu. Hayranları tarafından da bu süreç içerisinde oldukça fazla bekleniyor.

Çağatay Ulusoy Yeni Projesi

Çağatay Ulusoy yeni projesi farklı bir süreç işliyor. Süreç dizinin adıyla başlamış oldu. Yeni projesi ilk olarak Yalı Çapkını olarak yayınlanması sağlanacaktı. Ancak ünlü oyuncu beklenmedik bir şekilde bu durumu değiştirmesini sağladı. Proje ismi daha sonra Süslü Korkuluk değişimi oldu.

Bu dizi içerisinde senaryo değişikliğe gitmesiyle birlikte farklı bir boyuta gelmeye başladı. Ayrıca bazı isim değişikliğine giderek oyuncu kadrosunun değişimini de sağladı. Dizi olarak TV8’e el sıkışan yapım da ilerleyen dönem içerisinde yayına girecek. Ancak net bir bilgi gelmeyerek çalışmaların devam ettiği gözüküyor.

Sosyal medya üzerinden de şimdiden oyuncunun rol arkadaşları merak edilir halde olmaya başladı. Çağatay Ulusoy yeni projesini ilkbahar döneminde net bir şekilde görebiliriz. Televizyon kanalları mevsimsel olarak yeni dizileri tanıttığından dolayı bu projede iddiali bir şekilde yayınlanması bekleniyor.