Buse Varol’dan Alişan’ı Kızdıran Paylaşım! Alişan Ne Tepki Verdi?

Buse Varol’dan Alişan’ı Kızdıran Paylaşım! Alişan Ne Tepki Verdi?

Alişan ve Buse her defasında paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Bu sefer Buse Varol'un yapmış olduğu paylaşım Alişan'ı kızdırmışa benziyor. Peki Buse Varol ne yaptı? Alişan neden tepki gösterdi?

Buse Varol ve Alişan ikilisi evlilik hayatlarının sürekli güzelliklerinden bahsetmesiyle öne çıkıyor. Hayranları arasında Alişan sürekli gündem olurken eşi de bir o kadar ön plana çıkmayı başarıyor. Magazin dünyasının sürekli bahsettiği iki çift hakkında yine bir şeyler açıklandı! Buse Varol ne yaptı? 

Buse Varol Ne Yaptı?

Sosyal Medya Hesaplarını çok aktif kullanan bir ünlü olan Buse Varol, güzel ve dikkat çekici paylaşımlarıyla hayranlarını her zaman etkilemeyi başarıyor. Çok iyi bir anne olarak da bilinen ünlü, takipçilerine yönelik de gönderiler yapıyor. Özellikle son bir haftadır yaptığı paylaşımlarla öne çıkan Buse Varol, çok beğeni alarak herkesi profiline bağlıyor da diyebiliriz.

Buse Varol Kızını Paylaşarak Gündem Oldu!

Geçtiğimiz gün yaptığı kızının samimi görüntülerini paylaşan ünlü, kısa sürede ve hızlıca gündeme oturdu. Alişan’ın bir baba olarak nasıl davrandığı takipçileri tarafından çok merak edilirken Buse Varol’un paylaştığı hikâye ve gönderilerde görüldü. Başarılı oyuncu Alişan ilk başta buna sinirlendiği söylentileri yayılsa da içten bir paylaşım olması herkesi mutlu etti. Bu paylaşımlara karşılık zaten olumlu yanıtlar alarak, seyircilerini güldürmeyi başardılar.