Burcu Özberk'ten Cevap Gecikmedi! Pınar Deniz'e Gereken Cevabı Verdi! Tartışma İyice Büyüdü!

Burcu Özberk'ten Cevap Gecikmedi! Pınar Deniz'e Gereken Cevabı Verdi! Tartışma İyice Büyüdü!

Pınar Deniz'den gelen açıklama sonrasında herkes şaşırmıştı. Ancak anlamlı bir konuşma yapmış olmasına rağmen tepki üstüne tepki çekti. Burcu Özberk de kendini tutamadı ve önemli açıklamalara imzasını attı. İşte oyuncuyla ilgili merak edilenler ve dahası haberimizde...

Pınar Deniz, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde önemli bir konuşmaya imzasını atmıştı. Yaptığı konuşma büyük tepki çekse de aslında anlamlı ve duygusaldı. Yine de oyuncu Burcu Özberk'in de tepkisini çektiği görülüyor. Sosyal medyada yapılan bir paylaşımı beğenen Özberk, düşüncesini belli etmiş oldu.

Pınar Deniz Ne Demişti?

Pınar Deniz, yaptığı açıklamada “Çocukken duygulardan çok korkardım. Çünkü yansıtabildiğim tek duygu öfkeydi… Herhalde başka bir duygu ile tanışmadığımdan olabilir. Sonra bir film izledim. İzlediğim filmde para yüzünden çocukları katlediyorlardı ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım. Hızımı alamayıp metroda ağlayarak arkadaşıma şunları söyledim; ‘Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım’ dedim ve tam bu duygu beni şu an oyuncu yaptı” sözlerine yer vermişti.

Burcu Özberk'ten Yanıt Gecikmedi

Burcu Özberk ise Twitter'da bir paylaşımı beğenerek tepkisini gösterdi. Beğendiği paylaşımda ise şu yazıyordu: “Bu videodan sonra kadını bir googlelayayım dedim, bahsettiği film Kanlı Elmas filmiymiş. Çocukların elmas için hayatlarının heba oluşunu görmüş o filmde. Peki Pınar Deniz ünlü olunca ne yapmış biliyor musunuz? Bir mücevher markasının yüzü olarak Cannes film festivaline gitmiş”