Burak Deniz Artık Türkiye’ye Dönmeyecek mi? Ünlü Oyuncunun Hayranlarını Şoke Eden Kararı!

Burak Deniz Artık Türkiye’ye Dönmeyecek mi? Ünlü Oyuncunun Hayranlarını Şoke Eden Kararı!

Bu zamana kadar birçok projede yer alan Burak Deniz kısa sürede büyük bir çıkış yakaladı. Özellikle Alina Boz ile başrolü paylaştığı Maraşlı dizisinin ardından yetenekli oyuncu Burak Deniz’e teklif üstüne teklif yağdı. İşte haberin tüm detayları...

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisinde başrolü Alina Boz ile paylaşan Burak Deniz büyük çıkış yakaladı. Bunun ardından yetenekli oyuncu Burak Deniz’e teklif üstüne teklif yağdı. Maraşlı dizisinin final yapmasının ardından yakışıklı oyuncu soluğu İtalya’da aldı.

Burak Deniz yaptığı paylaşımlar ile ortalığı yıktı

Burak Deniz yaptığı paylaşımlar ile ortalığı yıktı. İtalya’da oyunculuk yapmaya başlayan Burak Deniz, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile ağızları açık bıraktı. Maraşlı dizisinde ki stili ile Anadolu erkeğini çok iyi yansıtan Burak Deniz, Celal karakterinden canlandırdığı performans ile de akıllara kazınmayı başardı.

Maraşlı dizisi reytinglerden dolayı kaldırılma kararı aldı. Yayınlandığı günden bu yana kemik İzleyici kütlesine sahip olan Maraşlı dizisi, kanal ve yapım ekibinin ortak kararı ile ekran macerasını tamamladı. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde Maraşlı dizisi Burak Deniz’in kariyerine çok iyi katkı sağladı.

Burak Deniz, yeni stili ile olay oldu!

Burak Deniz, yeni stili ile olay oldu! Maraşlı dizisinin ardından İtalya’ya giden Burak Deniz, set çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca yetenekli oyuncu yeni stili ile de olay yarattı. Celal karakterinde ki stilinden eser kalmayan Burak Deniz adeta başka bir insana büründü.

Yetenekli oyuncunun yeni stili de çok sevildi

Yetenekli oyuncunun yeni stili de çok sevildi. Instagram hesabından yaptığı paylaşımın ardından Burak Deniz hayranları harekete geçti. Yetenekli oyuncu yeni stili ile de çok beğenildi ve sevildi. Oyuncunun hayranları Burak Deniz’ yorum yağmuruna tuttu. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde Burak Deniz’in set çalışmalarını tamamladıktan sonra Türkiye’ye döneceği söyleniyor