Bu Kadarı da Pes Dedirtti! Ceyda Ersoy Öpüşürken Dili Koptu!

Bu Kadarı da Pes Dedirtti! Ceyda Ersoy Öpüşürken Dili Koptu!

Bu Kadarı da Pes Dedirtti! Ceyda Ersoy Öpüşürken Dili Koptu!

Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy, öpüşürken dilinin kesildiğini söyleyerek bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ceyda Ersoy'un paylaşımları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Ceyde Ersoy, "Normal insan beni bulamaz, hoşçakal canım, benden uzak dur" notunu paylaştı.

'Ciciş Kardeşler' dizisinden Ceyda Ersoy öpüşürken dilini kaybetti. Instagram hesabından paylaşım yapan Ersoy, hastaneden duyurdu. Ersoy: "Öpüşürken dili kesilen bir tek ben miyim?" diye sordu, "Ah! Çok acıyor!" dedi.

Ersoy daha sonra dilini dikerken çektiği videoları "şakadan öte" diyerek paylaştı.

"ÖPÜŞMEYİ BİLİR Mİ YOKSA BU BİR SAPIK MI?"

Ersoy yayınladığı videoda, "Normal insan beni bulamaz. Şimdi dikildi. Maalesef başıma talihsiz bir şey geldi. Sanırım pek iyi bilmiyordum. Ancak öpüşmemiştik. Bir ay Öpüşmeyi bilmiyor mu yoksa sapık mı anlamıyorum Bir Akrep'e nasihat bile etmeyin.

İSTANBUL Etiler'de 'Ciciş Kardeşler' lakaplı Esra Ersoy'un evine baskın

İSTANBUL -- Etiler'de 'Ciciş Kardeşler' lakaplı Esra Ersoy'un evine düzenlenen baskın sırasında camdan dışarı atılan bir kutuda bir miktar kokain ele geçiren polis ekiplerince 'çocuğa cinsel istismarda bulunduğu' iddiasıyla gözaltına alınan Ceyda Ersoy tutuklandı. . Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polisler, "çocuğa cinsel istismarda bulunduğu" iddiasıyla gözaltına alınan ve kamuoyunda "Ciciş kardeşler" olarak bilinen Esra Ersoy'un evinde arama yaptı. Yuvarlanmış bir madeni para bulundu. Polis, pencerenin açık kaldığından şüphelenerek alt kattaki kutuda bir miktar kokain ele geçirmişti. Gözaltına alınan Ceyda Ersoy, "Diğerleri dışarıda koşuştururken benim buraya gelmem çok komik" dedi. Ceyda Ersoy, sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.