Boşanmak Moda Oldu! Ben Cihana Sığmazam Oyuncuları Boşanıyor!

Boşanmak Moda Oldu! Ben Cihana Sığmazam Oyuncuları Boşanıyor!

Eylül ayında evlenmiş ikili ayrıldı! Tankurt Manas ile Burcu Binici boşanıyor mu? Çiftin aralarında ihanet etme yani aldatma iddiaları yer alıyor! Çiftin aralarında çıkan tartışma neyden kaynaklı? Tankurt Manasın Avukatından resmi bir açıklama geldi!

Eylül ayında nikah masasında oturmuş Tankurt Manas ve Burcu Binici çifti boşanma kararı aldılar. Eşini aldattığı iddiaları yer alırken, Manas'ın avukatı yapmış olduğu açıklamada; "İhanet iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Ayrı yaşayan çift, evlilik birliğini sürdüremeyecekleri için hukuki süreç başlatıldı" sözlerini ifade etti.

ATV ekranlarında yer almış Ben Cihana Sığmazam dizisinde rol almış Burcu Binici, eylül ayı içerisinde rapci Tankurt Manas'La sessiz sedasız nikah masasında yer aldı. Evlendikten kısa bir süre sonra evin boyası yüzünden tartışmış ve evlerini ayırmış ikili yakın çevresinin araya girmesi ile barıştılar. Evliliklerine 2. şansız vermiş olan çiftten Binici'nin eşinin ihanetini yakalayarak boşanma kararı aldığı iddiaları yer aldı.

İHANETE Mİ UĞRADI!

Evliliğini gözlerden uzak yaşamış Birici'nin eşi Tankurt Manas'In Gamze isimli bir kadın ile mesajlarını yakalamış olduğunu ve evi terk etmiş olduğu iddialarını ortaya sürdü. Burcu Binici ayrılık iddiaları ile ilgili sessizliğini korumuşken Tankurt Manas'ın avukatından açıklama geldi. Rapci avukatı, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada Manas hakkında ihanet iddialarını "İhanet etti, aldattı, dolandırdı' şeklinde gerçeği yansıtmıyor" sözlerini ifade ederek yalanladı.

BOŞANIYORLAR MI?

İkilinin boşanacağını duyurmuş olan avukat Nazlı Özkök, "20.10.2022 tarihinden beri Burcu Binici Tan ile fiilen ayrı yaşamakta olup 16.11.2022 tarihinde iddia edildiğinin aksine taraflar arasındaki anlaşmazlıkların evlilik birliğini sürdüremeyecek nitelikte bir boyutta ulaşmasından ötürü vekilleri tarafından tarafımızca başlatılmıştır" sözlerini dile getirdi.