Bergüzar Korel Elle Dergisine Kapak Oldu! Oyuncuyu Görenler Heyecanlandı!

Bergüzar Korel Elle Dergisine Kapak Oldu! Oyuncuyu Görenler Heyecanlandı!

Elle dergisine kapak olarak adından söz ettiren güzel isim Bergüzar Korel, dikkatleri üzerine çekti. Bu gelişme sonrasında kendisiyle ilgili bizleri neler bekliyor olacak? İşte ünlü isimle ilgili bazı ifadeler ve dahası yazımızda olacak.

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, kariyeriyle ilgili uzun zaman sonra çarpıcı adımlar atarak dikkat çekti. Ünlü ismin dergiye kapak olmasıyla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya kapak olduğu dergide kendisiyle ilgili neler yazıyordu? İşte güncel gelişmeler ve dahasına değinilecek.

Elle Dergisine Kapak Oldu!

Güzel oyuncu Bergüzar Korel'in Elle dergisine kapak olması dikkat çekti. Bu gelişmeden sonra ünlü isim için “Kapağımızda ise gözlerinden yansıyan dünyasıyla rengarenk, sözlerinden yansıyan ruhuyla duyarlı, anaç ve mizah gücü yüksek Bergüzar Korel yer alıyor. Ailesiyle birlikte ikinci bir hayat kurduğu Londra’dan bu gelişinde, ‘Kızlar ve oğlanlar’ oyununun yeni temsilleri arasında kendisini yakalamayı başardık ve merak ettiğimiz her şeyi sorduk. Gözlerinden yansıyan dünyasıyla rengarenk, sözlerinden yansıyan ruhuyla duyarlı, anaç ve mizah gücü yüksek bir kadın kapağımızda.” açıklamasında bulunuldu.

Setlere Dönecek mi?

Öte yandan dizi setlerine dönüp dönmeyeceği de merak ediliyor. Bu noktada kendisiyle ilgili bazı ifadelere yer verilebilir. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürecek. Son zamanlara damgasını vuran ünlü ismi ekranlarda görmek için sabırsızlanıyoruz.