Azra Akın'dan Hayranlarını Üzen Haber Geldi! Kimse Azra'dan Bunu Beklemiyordu!

Azra Akın'dan Hayranlarını Üzen Haber Geldi! Kimse Azra'dan Bunu Beklemiyordu!

Azra Akın'dan Hayranlarını Üzen Haber Geldi! Kimse Azra'dan Bunu Beklemiyordu!

Miss World yarışmasında birinci olan Azra Akın, bir mekanda eşiyle kucaklaşırken görüntülendi. Sosyal medyada tepkilere neden olan o anları sizler için hazırlayan dünyanın en güzel kadını Azra Akın kaç yaşında? Nereli? kocası kim Sıkça sorulan ve aranan konuları sizler için araştırdık.

Dünya güzelleri arasında yer alan Azra Akın, yılların ortasını gösteren güzelliğiyle görenleri büyüledi ve Bebek'te bir mekanda eşiyle kucaklaşırken yakalandı. Akın'ın çevresindekiler bu durumu ortaya çıkardı. Biz de sizler için tepki çeken resimleri hazırlarken ünlü modelle ilgili merak edilenleri yanıtladık.

Azra Akın Kimdir?

Hollanda doğumlu olan Azra Akın, 8 Aralık 1981 doğumludur. 1.76 boyunda ve 52 kilo olan Azra Akın, eski futbolcu Nazım Akın'ın babası, annesi Ayda Akın öğretmendir. Güzel modelin kendisinden iki yaş küçük Doruk adında bir de kız kardeşi var. Hollanda'da doğup büyüyen Azra Akın'ın babası Afyonkarahisar doğumludur.

Kariyeri

1998 yılında Elite Model yarışmasına katılan ve Türkiye'de derece alan Azra Akın daha sonra 2022 yılında Miss World yarışmasına katılmış ve birinci olmuştur. Başlangıçta Nijerya'da planlanan yarışma, Amina Lawal adlı bir kadının evlenmeden çocuk sahibi olmasını ve bu nedenle ölüm cezasına çarptırılmasını protesto etmek amacıyla birçok ülkenin boykot tehdidi nedeniyle iptal edildi. Yarışma Londra'ya taşındı.

Yarışmadan sonra ünlenen Azra Akın, modellik yapmaya başladı ve dizilerde de yer aldı. İlk olarak 2004 yılında başrolünü Tamer Karadağlı ile paylaştığı Yağmur Zamanı dizisinde Eylül karakterini canlandırmıştır. 2009 yılında Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kemal Başar'ın yönettiği 72. Koğuş adlı oyunda rol aldı. Daha sonra Yok Böyle Dans yarışmasına katıldı ve 2011 yılında Star TV'de yayınlanan "Büyük Aile" dizisinde rol aldı.

Eşi İle Kucak Kucağa Yakalandı!

Ünlü model, eşiyle Bebek'te bir mekanda kameralara yansıdı. İkilinin romantik anları ve öpüşmeye doyamadıkları anlar çevredekilerin dikkatini çekti.

Kocası Kimdir?

2002 yılında dünya şampiyonluğunu kazanan ve ülkemizin dünya güzellik yarışmasında ikinci kez birinci olduğunu hissettiren Azra Akın, kendisi gibi güzel bir insan olan Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikteydi. Ancak bu birliktelik uzun sürmedi. Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile evlendi ve çiftin bir kızı oldu.