Aynur Aydın Yapmış Olduğu Açıklamayla Gündemde Yerini Aldı! Kendisine Sorulan Özel Soruya Direk Yanıt Verdi!

Aynur Aydın Yapmış Olduğu Açıklamayla Gündemde Yerini Aldı! Kendisine Sorulan Özel Soruya Direk Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı sutyen paylaşımlarıyla gündem yaratan Aynur Aydın, Sahil Oyun Yazarı dizisine karşılıksız gidemedi. Yalıçapkını Seyran ile Ferit'in öpüşme sahnesini gören güzel şarkıcı kendini tutamadı.

Sık sık yaptığı açıklamalarla gündem yaratan şarkıcı Aynur Aydın, mastürbasyon tepkisiyle olay oldu.

Ne Sıklıkla Mastürbasyon Yapıyorsun?

"Ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun?" bir YouTube şovunda. “Kendimi mutlu ve iyi hissettiğimde, bu daha sık olabiliyor. Ama kendimi mutsuz hissettiğimde oraya bile gitmiyorum. Çünkü endişeliyim. Onun da üzülmesini istemiyorum” yanıtını verdi ve bu konu çok konuşuldu.

Yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Aydın, son olarak yalıçapkını ile ilgili yaptığı yorumla sosyal medyada kahkahalara neden oldu.

Seyran ve Ferit'in aşkını gözler önüne seren öpüşme sahnesi izlenme rekoru kırdı ve dizinin reytingi ilk kez 15'e yaklaştı. Dizideki öpüşme sahnesi sosyal medyada çok tartışılırken, Aynur Aydın bu sahnelerle ilgili şunları yazdı: "Arkadaşlar Star TV'de beş dakikadır öpüşüyoruz" dedi.

AYNUR AYDIN ​​KİMDİR

​Aynur Aydın, 15 Aralık 1985 doğumlu Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Almanya'da Sürpriz grubuna katılarak müzikal deneyim kazanan sanatçı, 2011 yılında Türkiye'ye yerleşerek ilk solo albümü çıkardı. Bu başarılı dönemin ardından 2016 yılında Emanet vücut adlı albümünü çıkardı. Günah Sevap gibi albümler

AYNUR AYDIN'IN HAYATI VE KARİYERİ

Raynur Aydın, 15 Aralık 1985'te Batı Almanya'nın Münih kentinde doğdu. Türk bir ailenin kızı olarak büyüdü ve 1970 yılında dedesinin göç etmesinden sonra üç kuşak Münih'te yaşadı. Küçük yaşlarda şarkı söylemeye başladı ve ilk deneyimlerini çocuk ve genç tiyatro sahnelerinde kazandı. 1999'da ilk albümleri Sürpriz'i 2000'de İstanbul'da kaydeden Sürpriz grubuna katıldı. Uluslararası sahnede böyle görünmeye başladılar. Aydın, Sürpriz dağıldıktan sonra Daydreamer grubuna katıldı. Grup, 2003 Almanya Eurovision Şarkı Yarışması'na "For the Mükemmel Dünya" adlı şarkıyla katılmıştır..