Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz Arasında ki Yakınlık Aşk İddialarını Ortaya Çıkardı!

Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz Arasında ki Yakınlık Aşk İddialarını Ortaya Çıkardı!

Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan arasında bir şey mi var? Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz ile olan ilişkisi bittikten sonra yeni bir aşka mı yelken açıyor? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Sizler de detayları merak ediyorsanız değerlendirmede bulunabilirsiniz.

Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz'dan gelen hamle büyük ses getirdi. Bu gelişme neticesinde bizleri tam olarak neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran bu detayla beraber herkes şok oldu kaldı. Ayça Ayşin Turan'ın açıklamaları ise gündemde bomba etkisi yaratabilir. Peki ya ikili hakkında neler biliyoruz?

Alp Navruz'dan Neden Ayrıldı?

Sosyal medyadaki son iddialara bakacak olursak, Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan arasındaki ilişki bitti. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri nelerin beklediği de merak konusu haline geldi. Son zamanlara damgasını vuran detayla beraber izleyiciler şok üstüne şok yaşadı. Peki ya şimdi ne gibi detaylar paylaşılıyor?

Murat Boz ile mi Sevgili?

Ayça Ayşin Turan'ın Murat Boz ile sevgili olup olmadığı soruluyor. Gelinen noktada bu detaylara yer verilmesi ise büyük ses getirdi. İkilinin bir mekanda dans etmesi ve samimi görüntüler vermesi çok konuşulmuştu. Bu nedenle bir süre eleştirilerin hedefi haline geldiler.