Ayça Ayşin Turan Hayatıyla İlgili Açıklamalar Herkesi Üzdü!

Ayça Ayşin Turan Hayatıyla İlgili Açıklamalar Herkesi Üzdü!

Ayça Ayşin Turan'ın yaptığı açıklamalarla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Öyle ki ünlü oyuncunun özel hayatı ile ilgili yaptığı açıklama sonrasında herkes duygulandı.

Ayça Ayşin Turan, güncel gelişmelerle birlikte adından söz ettiriyor. Öyle ki ünlü ismin NTV'de yayınlanan Empati programına katıldığı öğrenildi. Programda kendisine sorulan sorulara yanıt verdi. Babası vefat etmeden önceki ilişkisinin nasıl olduğu sorulunca ise gözyaşlarına hakim olamadı.

 Babasının Ölümüyle Yıkılmıştı

Ayça Ayşin Turan, babasının ölümü sonrasında çok üzüldüğünü belirtmişti. Dolayısıyla Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorusunu yanıtladı ve “Babam ile çok güzel bir ilişkimiz vardı. Babamın ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettim. Son bir yıldır dışarıya gülüyor ama içimden ağlıyorum.” ifadesine yer verdi. Öyle ki gelinen noktada ünlü ismin aslında iyi hissetmediği belirtildi.

Herkes Şok Oldu Kaldı!

Ayça Ayşin Turan'dan gelen açıklamalarla birlikte hayranları da çok üzüldü. Programı yakından takip edenler, güzel oyuncunun aslında içinden kan ağladığını öğrendiklerinde şaşkınlıklarını sosyal medyadaki paylaşımlarına yansıttılar. Dolayısıyla bizleri başka hangi gelişmelerin beklediği yakında belli olacak.