Aslı Hünel Kendisine Aldığı Yılbaşı Hediyesi İle Gündemde!

Aslı Hünel Kendisine Aldığı Yılbaşı Hediyesi İle Gündemde!

Merve Boluğur ile Dj Mert Aydın evlendi! Dj Mert Aydın'ın düğününde nikah şahidi Aslı Hünel Oldu! Aslı Hünel 10 tam altın takı taktı! Aslı Hünel'den dizi çekimleriyle alakalı açıklama geldi!

40 gün sonra boşanan Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın'ın düğününde baş nedime olan Aslı Hünel, arkadaşına 10 tam altın taşıyarak gündem yarattı. Hünel bu kez kendisine aldığı yılbaşı hediyesi ile dikkatleri üzerine çekti. Aslı Hünel "yürüyen ev" satın aldı.

Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın düğününde baş nedime Aslı Hünel oldu ve gelinine kendinden emin bir hediye takdim etti. Gelin evinin ev sahibi ünlü isim, 40 gün önce evlenip boşandığı arkadaşına 10 tam altın götürerek gündem oldu.

Aslı Hünel şimdi de kendisine aldığı yeni yıl hediyesi ile gündemde.

Aslı Hünel'den açıklama geldi!

"Yürüyen ev" dediği bir araba alan Aslı Hünel'in iki televizyonu, buzdolabı, kahve makinesi, elbise askısı ve kuyumcu reyonu var.

Aslı Hünel'in aracı sınırlı sayıda üretilen bir modeldir. Aslı Hünel, dizi çekimleri nedeniyle çoğu zaman uzakta olduğunu belirterek, “Çok çalışıyorum ve kendimi ödüllendirmek istedim. Diziyi çekmek için il il geziyoruz. Hayatım tam anlamıyla sokaklarda yürüyor. Ben de kendime bir 'yürüyen ev' yaptım."