Arto Alişan'ın Şov Yaptığını Söyledi! İkili Arasında Tartışma Alevlendi!

Arto Alişan'ın Şov Yaptığını Söyledi! İkili Arasında Tartışma Alevlendi!

Alişan'ın Mahsun Kırmızıgül'ün babası için yaptığı onca şeyden sonra Arto'dan şok açıklama geldi. Arto ve Alişan'ın arası iyice açılacağa benziyor. Öte yandan merak edilenler tek tek yanıt bulacak. İşte programda yaşanan olaylara dair detaylar...

Arto ile Alişan arasında yaşanması muhtemel gerilime dair çeşitli ifadelere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programda neler yaşanıyor? Seren Serengil, Mahsun Kırmızıgül ve ekibini eleştirerek "Hepiniz utanın, Hilmi Topaloğlu'nun mezarı çökmüş, üzerinde otlar bitmiş... Siz hâlâ adamın adını kullanıp film çekiyorsunuz. İlk önce mezarı yaptırın, oradaki adam Alişan yaptırıyor, dedi" açıklamasına yer verdi.

Arto Alişan'a Karşı Çıktı

Arto ise Alişan için yaptığı açıklamada  "Kesin mahsus biliyordur orayı onunla örtüştürüp kendine kredi. 10 yıldır yaptırsaydı şimdi mi aklına geldi" ifadesine yer verdi. Güncel gelişmeler ışığında bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Söz konusu detaylara ise yine haber sitemiz üzerinden ulaşabileceksiniz.

Alişan'dan Yanıt Yok!

Öte yandan Alişan henüz açıklama yapmış değil. Ancak ikili arasında bir gerginliğin yaşanması an meselesi. Ünlü ismin sessiz kalacağı düşünülmüyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ışığında bizleri nelerin bekleyeceğini sizlerle paylaşacağız. Alişan ve Arto arasında tarıtşma çıkacak mı?