Aras Bulut İynemli'nin Aşk Hayatı Kısa Sürdü! Bige Önal'dan Tekrar Ayrıldı!

Aras Bulut İynemli'nin Aşk Hayatı Kısa Sürdü! Bige Önal'dan Tekrar Ayrıldı!

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ikilisi tekrar birliktelik içerisine girdi! Aras Bulut İynemli ve Bige Önal tekrardan mı ayrıldı? İkili neden tekrar ayrıldı? Aras Bulut İynemli ve Bige Önal arasında yaşanan gerginlik sebebi nedir?

Bir dönemler ekranlarda yayınlanmakta olan "Maral: En Güzel Hikayem" dizisinin setinde tanışarak birliktelik yaşamış olan Aras Buluy İynemli ve Bilge Önal, altı aylık ilişkilerini geçmiş olduğumuz temmuz ayı içerisinde sessiz sedasız sonlandırmıştı.

Çıkmış olan haberler sonrasında sessizliğini koruyan bu ikili, ilişkilerine tekrardan bir şans daha vermişti. Aras Bulut İynemli ile Bige Önal çifti kısa süre önce bir ayrılık sürecinin hemen ardından tekrardan barışmışlardı. Ünlü çift tekrardan yollarını ayırdı. Çiftin yakın çevresi beraberliğin bu kez kesin olarak bitmiş olduğu sözlerini dile getirdi.

Aras Bulut İynemli ile Bige Önal önceki yaz kısa bir ayrılık süreci yaşamış olduktan hemen sonra tekrardan ilişkilerine bir şans daha verme kararı almışlardı. Herkes ünlü çiftin evlenmesini bekliyordu fakat herkesi şaşırtan bir son dakika gelişmesi ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu çift tekrardan yollarını ayırdı. Atatürk dizisinin çekimlerinden büyük bir efor sarf etmiş, zaman zaman da rolün ağırlığı nedeni ile sette psikolojik olarak da zor anlar yaşamış olan Aras Bulut İynemli'nin çekimlerin hemen ardından Önal ile yaşanmış gerginliğin ardından karşılıklı ayrılık kararı alması dikkatleri bir hayli üstüne çekti. Çiftin yakın çevresi beraberliğin bu kez net olarak bittiğini açıkladığını tekrardan hatırlatalım.