Amerika'da Yaşayan Turabi Sevenlerini Üzdü! Paylaşımları Gün Geçtikçe Cinsel İçerikli Oldu!

Amerika'da Yaşayan Turabi Sevenlerini Üzdü! Paylaşımları Gün Geçtikçe Cinsel İçerikli Oldu!

Survivor yarışmasıyla adından söz ettiren ve ardından yarışmanın şampiyonu olarak daha da popüler hale gelen Turabi, verdiği pozlarla gündemden sallıyor!

Survivor Şampiyonu Turabi, edep sınırlarını bir kez daha zorladı. Çıplak kadınlarla müstehcen fotoğraflar paylaşan Turabi, bugün hepsini silerek daha kötüsünün olduğu haberini paylaştı. Gelen tepkiler üzerine Instagram hesabından fotoğrafları sildiğini söyleyen Turabi, bunun yerine müstehcenlik içeren filmlerini paylaşacağını söyledi.

Cinsel İçerikli Film Çeken Turabi!

TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasının galibi olarak tanıdığımız Turabi, Amerika'da kendisini çok farklı bir hayatın içine attı. Cinsel içerikli filmler çeken Turabi, bu çekimlere ait fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı.Turabi bugün yanıt olarak +18'li görüntüleri "sildiğini" duyurdu ve kabalığının dozunu artırdığını açıkladı. Survivor ile Türkler Turabi'yi tanıdı ve sevdi. Survivor adasında çok saygılı ve nezih bir isimdi. Turabi Amerika'ya yelken açtığında, özel hayatında farklı yerlere yelken açtı. Müstehcen film işine adım atan Turabi, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla herkesin midesini bulandırıyor. Turabi, Amerika gezisini "hayatımı yaşamak" olarak nitelendirdi ve cinsel içerikli bir filmin görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.

+18 fotoğraflarıyla takipçilerini şoke eden Turabi, "Saçmalamayın çocuklar. Tabii ki sizin fikriniz umurumda değil. Dürüstçe parasını ödediğim bu hayatta zevk aldığım şeyler hakkında insanların ne söylediği umrumda değil."Turabi bugün Instagram hesabına yaptığı yorumlarda fotoğrafları "sildiğini" duyurdu. Bu kararın sebebi ise edep sınırlarını daha da zorlama isteğiydi. Fotoğrafları kaldıran Turabi, cinsel içerikli müstehcen videolar yayınlayacağını duyurdu.Turabi, Instagram hesabından şunları yazdı: "Takipçilerimin tepkileri üzerine müstehcen paylaşımlarımı kaldırıyorum.

Abi Bu Fotoğraflar Ne?

 "Abi, bu fotoğraflar ne? Lütfen artık böyle fotoğraflar paylaşmayın! Videolarınızı görmek istiyoruz! Bağlantılar istiyoruz!” Çünkü eski paylaşımları kaldıracağız ve yeni programımızla daha net, daha fazla +18 ile geri döneceğiz dediler. Çok yakında!