Alperen Duymaz Hayranlarını Sevindirdi! Setlere Geri Döndü ve Çekimlere Bailadı!

Alperen Duymaz Hayranlarını Sevindirdi! Setlere Geri Döndü ve Çekimlere Bailadı!

Televizyon ekranlarında son olan Fox TV Son Yaz ile gelen ünlü sanatçı Alperen Duymaz yeni dönemde tekrardan aynı kanaldı bir yapımla izleyicilerin gözü önüne çıkmaya hazırlanıyor.

Alperen Duymaz'ın yeni senaryosunda Erkeğe Güven Olmaz'ın çekimleri başladı. Pastel Film tarafından sürdürülen dizinin yönetmeni Doğacan Anafarta yönetiyor. Dizinin setindenatılan paylaşımlar ünlü sanatçının fanları arasında fark yarattı.

 Adından da anlaşıldığı üzere şu anki kadın erkek bağlarına yönelik bir hikeyeye sahip olan dizide Alperen Duymaz'a başrolde şuan yanında kimin olacağı ise çok merak ediliyor.

Sanatçının yanında başrole yardımcı olacak kişi Melisa Aslı Pamuk olacağı bilgisi sızdırılmıştı. Eğer bu sızdırılan bilgi doğru ise dizi fanları 2018-2019 döneminde yayımlanan Çarpışma adlı dizide güzel rol alan bu çift ekranlara tekrardan çıkabilir.

Son Yaz'da hayat verdiği 'Akgün' karakterinden daha sonra , Erkek Severse adlı Bein Connect dizisinde yayınlanan dizide oyuncumuz 'Kenan Acarsoy' karaketeriyle beraber bir çok insanın hayali olan zengin ve yakışıklı ama kadın ruhundan da anlayan birisiydi. Oyuncunun Yeni serisi olan Erkeğe Güven Olmaz'da nasıl bir karakteri oyanayacağı çok merak edilenler arasında .