Alparslan Büyük Selçuklu'da Fahriye Evcen'in Uluma Sahnesi Ülkücüleri Ayağa Kaldırdı

Alparslan Büyük Selçuklu'da Fahriye Evcen'in Uluma Sahnesi Ülkücüleri Ayağa Kaldırdı

Fahriye Evcen'in rol aldığı bir sahne çok konuşuldu. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde uluma sahnesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada eleştirilen bu sahne sonrasında gözler başrol oyuncusuna çevrildi. TRT 1 dizisinde tam olarak neler yaşandı? İşte dizideki o sahneye dair görüntüler...

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde şaşırtıcı bir an yaşandı. Pek çok kişinin izlediği dizide Fahriye Evcen'in uluma sahnesi dikkat çekti. Reytingleri ile rakip dizilere nefes aldırmayan dizi, bu sahne sonrasında izleyici kitlesi tarafından eleştirildi. Öyle ki diziyi izlemeyenler bile bu sahneye tepkisini ortaya koydu. Sosyal medyada kısa süre içerisinde yayılan videoda neler oluyor?

Fahriye Evcen Uludu!

Akça Hatun karakterine hayat veren Fahriye Evcen'in bir sahnede uluması büyük ses getirdi. Ünlü ismin ulumasının oldukça yapmacık olduğu vurgulandı. Dizi için harcanan o kadar harcamadan sonra bu sahnenin neden yayınlandığı sorgulanıyor. Sosyal medya kullanıcıları yalnızca oyuncuya değil aynı zamanda dizi yetkililerine de tepkisini belli etti.

Sosyal Medyada Defalarca Paylaşıldı

Dizideki o sahnenin milyonlarca defa görüntülendiği biliniyor. Pek çok Twitter sayfasının da paylaşması üzerine izleyici sayısı iyice arttı. TRT 1'de ekrana gelen dizi oldukça fazla izlendiği için bu gelişme kısa sürede gündem oldu diyebiliriz. Sahne ile ilgili Fahriye Evcen'den açıklama gelir mi bilinmiyor. Barış Arduç ile beraber iyi bir ikili olduklarını söylemeliyiz.