Alp Navruz Oyuncu Arkadaşı İle Tatile Çıktı! İkili Denizin ve Güneşin Tadını İşte Böyle Çıkardı

Alp Navruz Oyuncu Arkadaşı İle Tatile Çıktı! İkili Denizin ve Güneşin Tadını İşte Böyle Çıkardı

Ada Masalı dizisi ile gündemden bir türlü düşmeyen Alp Navruz, yakın arkadaşı ile tatil yaparken kameralara takıldı. Yakışıklı oyuncu Alp Navruz, Kurban Bayramı'ndan dolayı tatil yapma kararı aldı. İki yakın arkadaş, Çeşme'de tatil yaptı. İşte detaylar...

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan iki arkadaş kameralara takıldı. Yaz dizisinin başrol oyuncusu Kurban Bayramı’ndan dolayı verilen arada birlikte tatil yapma kararı aldı. Salı akşamları izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisinde Poyraz karakterine hayat veren Alp Navruz, Civan olarak bilinen Ümit Kantarcılar birlikte tatil yaptı.

Navruz ve Kantarcılar kameralara takıldı

Navruz ve Kantarcılar kameralara takıldı. Ümit Kantarcılar, Kazara Aşk dizisinde Civan karakterine hayat veriyor. Alp Navruz ise Ada Masalı dizisinde Poyraz olarak izleyici karşısına çıkıyor. Alp Navruz ve Ümit Kantarcılar Çeşme’de tatil yaparken kameralara takıldı. İki yakın arkadaş tekne tatili yaparak deniz ve güneşin tadını çıkardı.

İki yakın arkadaş tatil yapma imkânı buldu

İki yakın arkadaş tatil yapma imkânı buldu. Alınan bilgiler neticesinde Çeşme Ayayorgi Koyu’na demirlenen yatta Alp Navruz ile Ümit Kantarcılar sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Deniz ve güneşin tadını çıkaran Alp Navruz ile Ümit Kantarcılar yoğun geçen çekimlerin ardından tatil yapma fırsatını da buldu.

Ada Masalı dizisi günden güne izleyici kaybı yaşıyor

Ada Masalı dizisi günden güne izleyici kaybı yaşıyor. Alp Navruz ile Ümit Kantarcılar’ın yer aldığı dizilerde ise yine benzer sorunlarla gündeme geldi. İki oyuncunun yer aldığı dizilerde reytinglerde sıkıntılı durumlar ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Alp Navruz ve Ümit Kantarcılar'ın başrollerinde yer aldığı diziler, beklentinin altında kaldı.

Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin final yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Fakat kanal ve yapım ekibi dizinin izleyici kaybı yaşadığını açıkladı. Ada Masalı dizisi yayınlandığı günden bu yana reytinglerde geriledi.