Alişan'ın Eşi Buse Varol Kendini İfşa Etti! Alişan Resmen Çıldırdı..

Alişan'ın Eşi Buse Varol Kendini İfşa Etti! Alişan Resmen Çıldırdı..

Alişan'ın eşi Buse Varol, güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Oyuncunun TV8'deki bir diziye katılacağı iddiası ortalığı alevlendirdi. Kırmızı Oda'da hangi karaktere hayat vereceği merak ediliyor. detaylar haberimizde..

Buse Varol Kırmızı Oda'ya katılacak mı? Alişan ve Buse Varol'un sosyal medya çekişmesi gözler önüne serildi...

Alişan'ın eşi Buse Varol, sosyal medyadaki paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Güzel isim, bir süredir dizi haberleriyle de gündeme gelmekte. Eşi Alişan'la yaptığı paylaşımlar da oldukça sıkı takip ediliyor. Kendisinin taytla olan fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu. Bu esnada bir kullanıcının sorduğu soru ise oldukça şaşırttı. Buse Varol Kırmızı Oda'ya katılıyor mu?

Kırmızı Oda'da Oynayacak mı?

Güzel ismin Kırmızı Oda dizisinde psikolojik sorunları olan bir avukata hayat vereceği iddia ediliyordu. Kırmızı Oda dizisi, sürekli olarak konuk oyuncu alıyor ve bazı konuları dizide işleyerek yayın hayatına devam ediyordu. Alişan'ın eşinin böyle bir oyunculuk tecrübesinde bulunma ihtimali takipçilerini heyecanlandırdı.

Buse Varol Fotoğrafı Çok Beğenildi!

Buse Varol'un taytla olan paylaşımı da büyük ilgi gördü. Kendisinin çok güzel olduğundan bahseden takipçileri, dizi kariyerine ne zaman adım atacağını sormaya devam ediyor. Ünlü ismin yakında bir açıklama yapması muhtemel. Alişan'ın da eşi ile gurur duyduğunu tahmin ediyoruz. İkilinin arasındaki aşk oldukça kuvvetli ve bunu sosyal medyada yansıtmaktan çekinmiyorlar. Takipçileri ikisinden de oldukça memnun gözüküyor.